من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من ک اخر انقباض نفهمیدم چیع🥲😅الان داخل ان اس تی ازم میگیرن انقباض ثبت میشه حتی خانومه دستشو میزاره ...
من دیروز از صبح تا شب درد داشتم شدید، ان اس تی گرفتن انقباض نداشتم فقط ضربان قلب بچم بالا بود ویه فینگر باز بود دهانه رحمم خیلی ترسیدم ۳۲هفته و۱روز هستم، آمپول ریه زدن برام گقت علائم زایمان زودرس داری😞خواستن بستری دائم کنن که من دیدم دردام کمترشد امضا کردم ترخیص شدم
رفتم سونو گفت یه کیست ۴۰ میلی تو تخمدان راستت هست و چپتم فولی خوبی داری ولی بعدش رفتم پیش دکتر خودم ...
ای بابا.. آره برای رفع کیست قرص جلوگیری باید خورد، نگران اون نباش رفع میشه، این کیستهای تخمدان ار داروهای هورمونیه! اگه تونستی بعد از رفعش به دکترت بگو حتما ازادسازی بده تا کیست نشه، ازادسازی میزنی بیشتر فولیهای تو تخمدان دفع و جذب میشن، خیلی کمک میکنه که کیست نشه، ازادسازی نزنی فولی بالغ دفع میشه کوچیکا میمونن باعث کیست میشه، من بارداری اولم یه کیست تخمدان ۵ داشتم اما تا سه ماه اول رفع شد
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
من دیروز از صبح تا شب درد داشتم شدید، ان اس تی گرفتن انقباض نداشتم فقط ضربان قلب بچم بالا بود ویه فی ...
آخی عزیزم 🥺 استراحتت رو بیشتر کن یک زیاد نیست، به این زودیا باز نمیشه یکم هفتهت بره بالا، سعی کن پله و پیاده روی نری، دولا راست نشی، رابطه نداشته باشی، چهارهفته بمونه بعدش خیالت راحته پا میشی فعالیت میکنی! آمپول ریه هم زدی نینی زودی تکمیل میشه 😍 اما باز حواست به دهانه رحم باشه، چکاپ یا سونو برو
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
من دیروز از صبح تا شب درد داشتم شدید، ان اس تی گرفتن انقباض نداشتم فقط ضربان قلب بچم بالا بود ویه فی ...
خداروشکر که دردات کمتر شد عزیزم نگران نباش اصلا ،گندمی هم فکر کنم همین هفته ها بود که زایمان کرد خداروشکر بچه صحیح و سالم به دنیا اومد و تو دستگاه هم نرفت ،دس به فرض محال هم که زایمان کنی مطمین باش که حالش خوبه❤️❤️