2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520335 بازدید | 37351 پست
اشکالی نداره عزیزم ناراحت نباش انشالله به همین زودی دوباره باردار میشی .احیانا کار سنگین انجام ندادی ...

نه از وقتی فعمیدم مثبته اصلا همه کارمو بنده خدا همسرم انجام میداد، ولی اینم بگم ما تا روز اخر قبل موعدم عذر میخوام رابطه داشتیم و چون اصلن فک نمیکردم مثبت بشم روز موعدم زرشک پلو با زغفرونم خوردم حالا نمیدونم ربط داشت یا نه🥺

این نیز بگذرد....
درست میشه غصه نخور گلم باز خوبه میدونی بزودی باردار میشی من نزدیک دوسال بی دلیل همش بیبی چک منفی دید ...

مرسی لاله جون برام دعا کن الان شما مامانی🥲♥️ایشالا نی نی رو بسلامتی بغلش کنی عزیزم

این نیز بگذرد....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم متاسفم برات همچین اتفاقی افتاد ولی سال پیش همین موقع ها بود دقیقا برا منم همین اتفاق افتاد من ...

مرسی عزیز دلم چه خوبه ک تجربتو گفتی دلم گرم شد🥺♥️برام دعا کن شما الان مامانی، ایشالا نی نی رو بسلامتی بغلش کنی عزیزممم

این نیز بگذرد....
عزیزم متاسفم برات همچین اتفاقی افتاد ولی سال پیش همین موقع ها بود دقیقا برا منم همین اتفاق افتاد من ...

راستی سحر جان چند وقت بعد اون قضیه دوباره باردار شدی؟

این نیز بگذرد....
مرسی لاله جون برام دعا کن الان شما مامانی🥲♥️ایشالا نی نی رو بسلامتی بغلش کنی عزیزم

باور کن دیشب که بارون میومد رفتم تو بالکن کلی براتون دعا کردم اگه قابل باشم پیش خدا و زود دل دوستامو شاد کنه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام.جواب سلفری بردم دکتر گفت همه چیز خوبه بچمم گفت دختره.این پنجشنبه هم یاید برم سونو آنمالی

سلام عزیزم الهی شکر 🩷 دخملی هم مبارکت باشه 💕

ایشالله تا آخر همه چی عالی پیش بره ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مرسی الی جون🥺♥️اره امروز تا میتونستم چیزای مقوی خوردم جیگرم شب میخورم ، زیر دلم باز درد میکنه از عص ...

میدونم عزیزم ♥️ هر چی بگی حق داری اما طبق تجربه هرچی بیخیال‌تر باشی ارامش ذهنیت بیشتر میشه و روزارو راحت‌تر میگذرونی! من چی بگم که یه اتاق پر وسایل جلو چشمه.. یه جای بخیه روی شکممه! هر سمت میچرخم یه چیزی بهم یاداوری میشه! اما تمااام سعیم اینه توجه نکنم و بهش فکر نکنم! چون احساس میکنم فکر و خیال و افسردگی و ناراحتی و گریه ضعیفم میکنه، من الان احتیاج دارم قوی باشم تا بتونم دوباره باردار شم! سالیان سال وقت هست برای غصه خوردن.. که ایشالله انقد همه چی بر وفق مراد میشه که این روزارو یادمون میره و زندگیمون ور از شادی و خوشی میشه ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دوستان خوبین🥲من متاسفانه به دلیل معده درد خیلی خیلی شدید و اسهال و استفراغ دو روزه بستری هستم ...

سلام عزیزممم 🥺 الهی زودتر خوب شی، خیلی اسهال استفراغ بده همه نیروی ادم رو میگیره، حالا چرا بستری شدی؟ با دارو تو خونه کنترل نمیشد؟ البته تحت نظر باشی خوبه، سرم هم خیلی کمک کننده‌ست آب و املاح از دست رفته رو برمیگردونه، ایشالله خیلی سریع قطع میشه و میای خونه 😍

دوستان من سونو ۳۶هفته و۶روز دادم وزن بچه۳۲۵۰بود ولی یه موردی ک بود بچه سایزی چند هفته درشته مثلا من ...

فک کنم در هر دو صورت دکتر دستمزدش رو بگیره برای اون اجباری و اختیاری فرقی نداره، مگه اورژانسی و تو بیمارستان دولتی بری که پیشنهاد نمیکنم! اما اگه اجباری باشه احتمالا بیمه بخش زیادی از هزینه‌ت رو تقبل کنه.

راستی سحر جان چند وقت بعد اون قضیه دوباره باردار شدی؟

عزیزم من حدود سه ماهی جلوگیری داشتم بعدشم شروع کردم به کارایی ک باعث گرم کردن رحم میشه مث ماساژ با سیاه دانه یا خوردن معجونای تقویتی چون بعد خونریزی شدید رحم و بدن خیلی سر میشه من پنج ماه بعد اون اتفاق باردارشدم ک یه چند ماهیشو جلوگیری داشتم

سلام عزیزممم 🥺 الهی زودتر خوب شی، خیلی اسهال استفراغ بده همه نیروی ادم رو میگیره، حالا چرا بستری شد ...

ممنون الی جان نه اصلا برام غیر قابل تحمل بود و اینکه عفونت داخل مدفوع معده و ادرارم بود یه مقدار هم دفع پروتئین داشتم الان سه روزع ک بستری هستم

فک کنم در هر دو صورت دکتر دستمزدش رو بگیره برای اون اجباری و اختیاری فرقی نداره، مگه اورژانسی و تو ب ...

من اصلا با هزینه بیمارستان مشکلی نداشتم چون بیمه تکمیلی دارم و اکثر هزینه هارو میده مثلا الان شبی پونزده ملیون هزینه بستریمه ولی من دو تومن میدم من دستمزد دکتر یه مقدار برام زیاده ک اونم بیمه نمیده😅

ممنون الی جان نه اصلا برام غیر قابل تحمل بود و اینکه عفونت داخل مدفوع معده و ادرارم بود یه مقدار هم ...

خیره ایشالله خوب کردی پس بهتر که تحت نظری کلی مراقبتون میشن 😘

من اصلا با هزینه بیمارستان مشکلی نداشتم چون بیمه تکمیلی دارم و اکثر هزینه هارو میده مثلا الان شبی پو ...

اگه دکتر جدا داخل مطب پول بگیره بیمه نمیده اما اگه دستمزدش تو فاکتور بیمارستان نوشته شه اونم بیمه میده، دستمزد دکتر منو بیمه پرداخت کرد، چون ما هزینه کلی رو آزاد به بیمارستان پرداخت کردیم، بیمارستان کل لیست رو پرینت کرد و تحویل داد، ما خودمون بردیم بیمه که بخش زیادی از هزینمون رو پس دادن! دکتر من میگه اگه آزاد برید بیمارستان دستمزد نمیگیرم، همون پرداختی بیمارستان که بعدا با پرینت برید بیمه پس بدن! اما اگه با بیمه میخوایید بستری شید و من نامه برای بیمه آنلاین بزنم چون دستمزدمو کم میکنن و بعد از شش ماه واریز میکنن باید ۶-۷ تومن به حساب خودم جدا واریز کنید.

سلام بچه ها امروز رفتم که دکتر بهم نامه بده واسه زایمان میخواستم جمعه باشه که متاسفانه دکترم از ۲۹ تا۳۱ میره مسافرت😕گفت ۲۸ ام میتونی ولی یکم زوده بنظرم بذار بمونه تا۳۱ ام شب برمیگردم عملت میکنم که من دوس ندارم شب عمل شم کسی نمیتونه بیاد ملاقاتم

گفت برو خونه فکراتو بکن خبر بده با خانوادم مشورت کردم نظرشون اینه عجله نکنم بذارم بمونه هفته بعد عمل کنم منم دلهره افتاده به جونم نکنه به خواست من زودتر بیاد چیزیش شه

دیگه زنگ زدم به منشیش گفتم تاریخمو بندازین یکم مهر تا یکم ۳۸ هفته و شش روزمه

تصمیم درستی گرفتم؟ البته بازم گفت با دکتر صحبت میکنم خبر میدم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️