2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520255 بازدید | 37347 پست
الهی شکر 😍😍😍خیلی مبااارکه😍😍برا ماها هم دعا کن

ممنون گلم 

به شرط لیاقت حتما دعاگوتون هستم ❤️

انشالله خدا به شما و بقیه چشم انتظارا اولاد سالم و صالح بده ❤️🥹

من ۱۴بهمن ماه پارسال سقط ۸هفته داشتم قلبش تشکیل نشده بود و ۷ماه زیر نظر دکتر بودم هیچ مشکلی نداشتیم ...

عزیزم انشالله خدا بهت تو بهترین زمان ممکن یه اولاد سالم و صالح بده 

همه میگفتن اون ماهی ک از همیشه بیخیال تر بودن باردار شدن 

من قلبا خیلی باور نداشتم به این حرف 

با اینکه ادم استرسی نبودم اما ذهنم درگیرش بود 

دقیقا همون ماهی ک امید نداشتم و حتی اقدام مرتب مث ماه های قبل نداشتم 

حتی معجون و تقویتی هم هیچی نخوردیم باردار شدم 🥹😍

واقعا باید بیخیالش بود انگار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم لاله جان ❤️انشالله همه منتظرا دامنشون سبز شه 😍عزیزم من لازمه سریع برم دکتر ؟ میگن الان دکتر ...

ایشالا

اگه مشکل خاصی نداری صبر کن تا هفت هشت هفتگی واسه شنیدن صدای قلبش برو

من پنج هفتگی لک بینی داشتم ترسیدم رفتم سونو دادم

فعلا ویتامین دی هزار و یدوفولیک بخر بخور تا واسه قلبش بری

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ایشالااگه مشکل خاصی نداری صبر کن تا هفت هشت هفتگی واسه شنیدن صدای قلبش برومن پنج هفتگی لک بینی داشتم ...

دی دارم اما هفته ای یکی میخوردم 

لازمه هر روز بخورم ؟؟ 

روزی یدونه هم فولیک اسید ۱ میخورم

ایشالااگه مشکل خاصی نداری صبر کن تا هفت هشت هفتگی واسه شنیدن صدای قلبش برومن پنج هفتگی لک بینی داشتم ...

۵ هفتگی قلبش تشکیل شده بود رفتی ؟ دیده شد چیزی ؟ من الان ۴ هفته و ۳ روزم هست 

یعنی داخل هفته ۵ هستم

عزیزم انشالله خدا بهت تو بهترین زمان ممکن یه اولاد سالم و صالح بده همه میگفتن اون ماهی ک از همیشه بی ...

والا منم ۲۰روز هیچ کدوم از داروهامو نخورده بودم بخاطر معدم و واقعا بیخیال بودم چون حالم معدم خوب نبود اون ماه و فکر نمیکردم اصلا بگیره الکی اقدام میکردم و در کمال ناباوری گرفت

دی دارم اما هفته ای یکی میخوردم لازمه هر روز بخورم ؟؟ روزی یدونه هم فولیک اسید ۱ میخورم

ازمایش بتا دادی؟

من با ازمایش بتا رفتم پیش متخصص

اسید فولیک ۱میل روزی ۱ عدد اخر شب

ویتامین دی‌هزار روزی ۱عدد با غذا

هفته ۶م هم برام سونو قلب نوشت

ازمایش بتا دادی؟من با ازمایش بتا رفتم پیش متخصصاسید فولیک ۱میل روزی ۱ عدد اخر شبویتامین دی‌هزار روزی ...

بله بتا دادم ۲۲۰ بود 

طبق رنج ازمایشگاه و پریودم الان ۴ هفته و ۳ روز هستم 

یعنی داخل هفته ۵ هستم 

اما دکتر نرفتم چون تو نی نی سایت خوندم ک زیر هفته ۷ دکتر رفتن بی فایدس چون سونو هنوز چیزیو نشون نمیده

خودم فولیک اسید ۱ میخورم هر شب 

اما ویتامین دی هفته ای یبار 

شما هفته ۶ رفتی سونو قلب تشکیل شده بود؟ تپش قلبش رو شنیدی ؟

والا منم ۲۰روز هیچ کدوم از داروهامو نخورده بودم بخاطر معدم و واقعا بیخیال بودم چون حالم معدم خوب نبو ...

دقیقا منم فولیک اسید ۳ ماه مداوم خوردم ۴۰ روز اخر کلا بیخیال بود و درست نمیخوردم 

هرچی بیخیال تر باشی بهتره😐

ازمایش بتا دادی؟من با ازمایش بتا رفتم پیش متخصصاسید فولیک ۱میل روزی ۱ عدد اخر شبویتامین دی‌هزار روزی ...

عزیزم تیتر بتا دادی ؟ بتات چند بود ؟؟

من هفته ۴ بتام ۲۲۰ بود

دی دارم اما هفته ای یکی میخوردم لازمه هر روز بخورم ؟؟ روزی یدونه هم فولیک اسید ۱ میخورم

دی هرروز باید بخوری با دوز هزار یدوفولیکم هرروز تا سه ماه

اره واسه من تو پنج هفته کیسه زردو دید جنینم اندازه یه نقطه بود گفت هفت هفته بیا واسه قلب منم هشت هفته رفتم واسه لکه بینیمم شیاف داد اما کلا تا سه ماه لک میدیدم چون سرویکسم کوتاه بود جفتمم پایین بود

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
دی هرروز باید بخوری با دوز هزار یدوفولیکم هرروز تا سه ماهاره واسه من تو پنج هفته کیسه زردو دید جنینم ...

اوخی چه بامزه 😍 خدا برات حفظش کنه عزیزم

یادت هست ک با چند رو تاخیر ازمایش بتا دادی و چند بود عددش ؟ 

واسه من ۲۲۰ بود

باید جلو مینداختم اما ننداختم دیگه تو همون تاریخ پریود ماه قبلم ازمایش دادم

عزیزم انشالله خدا بهت تو بهترین زمان ممکن یه اولاد سالم و صالح بده همه میگفتن اون ماهی ک از همیشه بی ...

قربونت بشم عزیزم خیلی ممنونم

منم میگم بیا بیخیال شو ولی تا موعدش برسه درداش شروع میشه و نگران میشه و استرس بجونم میفته و...انشالله تو همین ماه تاره پاک شدم دیگه هرچی خدا صلاح بدونه

قربونت بشم عزیزم خیلی ممنونممنم میگم بیا بیخیال شو ولی تا موعدش برسه درداش شروع میشه و نگران میشه و ...

واقعا سخته بیخیال بودن 

اگ میتونی یه سفر برو شاید یکم ازین حال و هوای اقدام در بیای و سرت گرم باشه کمتر فکرو خیال کنی 

ادم هرچی هم بگه بیخیال باش ولی بازم نمیشه ... 

انشالله خدا دامنت رو همین ماه سبز کنه بیای همینجا بگی 😍😍😍