2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520335 بازدید | 37351 پست
عه چه بد از شانست! 🤭ایشالله که اصلا احتیاجی پیش نمیاد تا خودش بیاد ✌️♥️

ان شاءالله ممنونم مهربونم 💝

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
سلا دوستان دکتر بهم امپول سینال اف داده میخواستم بدونم کسی میدونه چندم پریودی باید تزریق بشه؟درست مت ...

سلام عزیزم ♥️

من سینال آف تا حالا نزدم نمیدونم چطوریه، من hmg دوتا داشتم اگه اشتباه نکنم روز ۶ و ۸ بود، چون یادمه پریود بودم میرفتم میزدم! یه دونه‌م hcg که بعد سونو با توجه به سایز فولیکول روز ۱۱ یا ۱۲ میزدم.

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان شبتون بخیرمامانای عزیز یه راهنمایی میخواستم من تازه میخوام اقدام کنم میخواستم ببینم روز ...

سلام عزیزم خوش اومدی ♥️

بستگی به طول دوره، منظم بودن نبودنت داره! حدودی میگن اگه دورهاتون ۲۸ روزه ست اواسطش یعنی حدودای ۱۴م تخمک گذاریه! چند روز قبل و بعد این تایم بهتره اقدام کنی، مثلا روز ۱۰ تا ۲۰

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
راستش من تجربه‌ای ندارم نمیدونم چی بگم، دوس ندارم اشتباه راهنمایی کنم چون بارداری شرایط حساسیه! اما ...

من اصن بیرون نمیرم کاملا خونه نشینم😉

ولی دیروز بخاطر پسرم گفتم برم اونم تو ماشین رفتیم و برگشتیم نمیدونستم اذیت میشم

خیره ایشالله.. روز زایمانت شد یک مهر ؟ 😍 به سلامتی بغلش بگیری ♥️ ایشالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد تا ...

سلام عزیزم اره شد یکم مهر

۰۳/۷/۰۱🥰😍

امروز اتاق نینیمو چیدیم فقط مونده لوسترش که فردا همسرم نصب میکنه🥰بلاخره کارام تموم شد فردا عکسو فیلم از اتاقش میگیرم دیگه ساکشو میبندم میشینم چشم انتظار تا یکشنبه برسه🥹فردام تولد همسرمه خواهرمم دعوت کردیم سه تایی یه جشن کوچیک بگیریم دیگه جونم برات بگه چیزی به فینال مسابقه نمونده ایشالا قسمت همتون بیاین برام‌تعریف کنین من ذوق کنم🙏🏻🫶🏻❤️

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من اصن بیرون نمیرم کاملا خونه نشینم😉ولی دیروز بخاطر پسرم گفتم برم اونم تو ماشین رفتیم و برگشتیم نمی ...

خوب میکنی، یکم مونده بعدش با نی‌نی و داداشی میرید میگردید! 😍 خود آدم بزرگ اذیت میشه تو خونه چه برسه بچه 🥲 ولی چاره‌ای نیست باید بیشتر مراقب بود، خواستی بری دور بزنی هم سعی کن مسافت‌های کوتاه انتخاب کنی یا صندلی ماشین رو بخوابونی که فشار به رحم نیاد

ممنونم از راهنماییتون عزیزمایشالا زود نتیجه بگیرم

ایشالله ♥️✨

سلام عزیزم اره شد یکم مهر۰۳/۷/۰۱🥰😍امروز اتاق نینیمو چیدیم فقط مونده لوسترش که فردا همسرم نصب میکنه ...

به سلامتی عزیزم ♥️ خداروشکر که همه چی عالی پیش رفت، دیدی الکی استرس داشتی.. فردا هم بهتون خوش بگذره، کلی عکس و فیلم قشنگ بگیری 😍 چشم بهم بزنی این چند روزم میگذره و نی‌نی میاد پیش وسایلاش، ایشالله زایمان راحتی هم داشته باشی، سرحال شدی بیا از خودت بگو برامون ✨

نه از وقتی فعمیدم مثبته اصلا همه کارمو بنده خدا همسرم انجام میداد، ولی اینم بگم ما تا روز اخر قبل مو ...

زرشک و زعفرون هر دو نباید تو بارداری خورده بشن حتما تاثیر داشته 

خدایا خیلی شکرت   
به سلامتی عزیزم ♥️ خداروشکر که همه چی عالی پیش رفت، دیدی الکی استرس داشتی.. فردا هم بهتون خوش بگذره، ...

اوهوم کلا این اخلاق گندو دارم تا کارام انجام نشه خیالم راحت نمیشه دیگه این چند روزو میخوام استراحت کنم کمر درد دارم فعالیتم زیاد بوده دکترمم نیست یه وقت اتفاقی نیوفته اورژانسی نشم دعا کنید برام اینم بخیر بگذره همون یکم عمل شم با دکتر خودم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام دوستان شبتون بخیرمامانای عزیز یه راهنمایی میخواستم من تازه میخوام اقدام کنم میخواستم ببینم روز ...

سلام صبح بخیر دیگه از روز ۱۲ تا ۱۸ الی ۲۰ خوبه ولی اگه کیت تخمگ گداری بزنی بهتر میفهمی یا سونو بری ببینی فولیکول غالب داری برای آزاد شدن تخمک

برو سونو ایشالله مشکلی نیست، دکتر برو ببین بهت دارو میده، یه سری داروها سیکل رو تنظیم میکنه، برای اق ...

انشالله 🌺دکتر رفته بودم ماه قبل بهم ۵۰ تا دونه متفورمین داد ک همین ماهم بخورم 

واقعا موندم دکتر ب این با تجربگی چجور ی سونو و امپول برام ننوشت انگار منتظره خودت بهش بگی چکار کنه

سلام عزیزم اره شد یکم مهر۰۳/۷/۰۱🥰😍امروز اتاق نینیمو چیدیم فقط مونده لوسترش که فردا همسرم نصب میکنه ...

انشاالله به سلامتی و دل خوش زایمانتم انجام میدی. اسم نی نی رو چی میخواهی بزاری؟

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه از وقتی فعمیدم مثبته اصلا همه کارمو بنده خدا همسرم انجام میداد، ولی اینم بگم ما تا روز اخر قبل مو ...

سلام عزیزم خوبی؟بهتری؟الهی بگردم خیلیی واست ناراحت شدم واقعا🥺چه میشه کرد جز تحمل و صبوری انشالله خدا زودی جاشو پر کنه و ی بچه سلامت و سالم بهت بده عزیزم💓