2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520335 بازدید | 37351 پست
اره خداروشکرکلا درازکشم آخه

خب خداروشکر ان شاءالله بهتر بشین 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوالتو بپرس عزیزم بچه ها هرکس بتونه جواب میده

من یک سقط داشتم با قرص زیر زبون و واژن و کلی دکتر رفتم گفتن بعد ۶ یا ۸ ماه میتونی باردار بشی ولی الان بیشتر از ۸ ماه گذشته ولی هر بار اقدام میکنم پریود میشم و الان هفته پیش اقدام کردم و پریودیم عقب افتاد و هیچ نشونه ای ندارم نمیدونم الان چیکار کنم

نه خصوصی میخوام برم اما خیلی سخت میگیرن مشهد میگن باید درد طبیعی رو بکشی بعد سزارینت میکنیم یعنی کم ...

وا خوب داری پول میدی باید سز کنن دکترت باید نامه بده

دکتر منم یه نامه واسه بیمارستان زده یدونه واسه بیمه که گیر ندن زیرمیزی هم میگیره بابت نامه ها

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اره خداروشکرکلا درازکشم آخه

ببین منم اولین روزی که وارد نه ماهگی شدم دقیقا پهلوی چپم درد داشت تا زیر دلم کارمم به بیمارستان کشید ولی چیزیم نبود ۹ ماهگی ماه درده یکم راه بری همه جات درد میگیره اگه تکوناش خوبه نشتی کیسه اب نداری یا انقباض نداری چیزی نیست با استراحت خوب میشی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ببین منم اولین روزی که وارد نه ماهگی شدم دقیقا پهلوی چپم درد داشت تا زیر دلم کارمم به بیمارستان کشید ...

من ک اخر انقباض نفهمیدم چیع🥲😅الان داخل ان اس تی ازم میگیرن انقباض ثبت میشه حتی خانومه دستشو میزاره رو شکمم میگ الان گرفت ول کرد ولی من لصلا نمیفهمم فک میکردم همش عادیه ولی میگن یه فینگری😐😐😐

من یک سقط داشتم با قرص زیر زبون و واژن و کلی دکتر رفتم گفتن بعد ۶ یا ۸ ماه میتونی باردار بشی ولی الا ...

سوالت رو درست متوجه نشدم. اینکه با وجود اینکه بهت گفتن بعد از هشت یا نه ماه دوباره باردار میشی ولی  چرا باردار نشدی برات سواله؟ اگه اینجوریه بنظرم منظورشون این بوده که تا هشت نه ماه بعد میتونی اقدامات رو شروع کنی. نه اینکه حتما باردار میشی. چون هیچکس نمیتونه به قطع این حرف رو بزنه. اقدامت رو ادامه بده امید به خدا باردار میشی. اکثر ما که اینجاییم حدود دو سال و شاید بیشتر هم منتظر بودیم و هرماه همین مسئله پریود شدن رو مخمون بود.  باید صبور باشی عزیزم. امیدوارم به زودی دامنت سبز شه و خدا یه تو دلی سالم و سلامت بهت هدیه کنه🙏❤🙏❤

ببین منم اولین روزی که وارد نه ماهگی شدم دقیقا پهلوی چپم درد داشت تا زیر دلم کارمم به بیمارستان کشید ...

منم دقیقا امشب هشت ماهم تموم شد. البته قبل از اینم درد داشنم ولی امشب هی میگرفت ول میکرد. الان بهترم خداروشکر. انقباض رو که متوچه نمیشم گاهی شکمم سفت میشه ولی نشتی و اینا ندارم.

آذم هم جرئت نمیکنه بره بیمارستان هم. هرجور میخوان با آدم رفتار میکنن

من ک اخر انقباض نفهمیدم چیع🥲😅الان داخل ان اس تی ازم میگیرن انقباض ثبت میشه حتی خانومه دستشو میزاره ...

دقیقا منم همینطور. چند شب پیش که کارم به ان اس تی کشید انقباض رو ثبت میکرد درحالیکه من اصن حس نمیکردم!!!

من ک اخر انقباض نفهمیدم چیع🥲😅الان داخل ان اس تی ازم میگیرن انقباض ثبت میشه حتی خانومه دستشو میزاره ...

همینکه بچه و شکم یهو سفت میشه درد میگیرتت میشه انقباض که در حد یه دیقه طول میکشه ول میکنه دوباره میگیره

من اونسری شکمم میگرفت ولی بیست دقیقه با درد طول میکشید بعد که پرسیدم از دکتر گفت این انقباض زایمان نیست انقباض زایمان نهایتا یک دقیقه میگیره بعد منظم میشه تایمش یعنی زایمان داره نزدیک میشه

الان شما بستری هستی؟ میخوای طبیعی بیاری؟

منم دقیقا امشب هشت ماهم تموم شد. البته قبل از اینم درد داشنم ولی امشب هی میگرفت ول میکرد. الان بهترم ...

انقباض شکم میگیره بچه خودشو سفت میکنه در حد یه دقیقه هم درد داری بعد ول میکنه دوباره شروع میشه

این دردو داری؟ اگه داری هرچند دقیقه داریش؟

سوالت رو درست متوجه نشدم. اینکه با وجود اینکه بهت گفتن بعد از هشت یا نه ماه دوباره باردار میشی ولی ...

ازتون ممنونم به امیر خدا هر کی که چشم انتظار هست انشالله یک نی نی کوچولو وارد زندگیش بشه و کسایی که منتظرن تا زایمان انشالله به خوبی و خوشی به دنیا بیاد بچه

انقباض شکم میگیره بچه خودشو سفت میکنه در حد یه دقیقه هم درد داری بعد ول میکنه دوباره شروع میشهاین در ...

نه اینجوری نیستم. وقتی شکمم سفت میشه دردی ندارم. فقط سفت میشه. 

من یه بار طبیعی زایمان داشتم میدونم چجوریه انقباض. ولی بحث اینه بقول سحرجون توی ان اس تی انقباص نشون میده در حالیکه من هیچی حس نمیکنم. این عجیبه!