2777
2789
من با قرص سقط کردم بقایا موند کورتاژ کردم کلا سر جمع دو روز بیمارستان بودم ،ولی خانمی که بغل دست من ...

من جنین رشد نکرده.

دکتر گفت میخای یک هفته صبرکنی خودش سقط بشه یا دارو بهت بدم سقط بشه

یا کورتاژ کنم؟

نمیدونم کدومش خوبه

شما نظرتون چیه 

یعنی قبل دو سه ماه سقط بشه اشکال نداره؟

نه.. بازم با دکتر مشورت کنین چون مامانم فهمید روح داره.. دیگه سقطش نکردیم

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای من سقط نشد کورتاژ شدم

چرا سقط نشد؟ دارو خوردین؟

من جنین رشد نکرده.

دکتر گفت میخای  یک هفته صبرکنی خودش سقط بشه یا دارو بهت بدم سقط بشه

یا کورتاژ کنم؟

نمیدونم کدومش خوبه

شما نظرتون چیه 

نه.. بازم با دکتر مشورت کنین چون مامانم فهمید روح داره.. دیگه سقطش نکردیم

بچش رشد نکرده قلب نداره پس روحم نداره بنده خدا از قصد سقط نمیکنه، منم دوبار قلبش تشکیل نشد سقط کردم با کورتاژ اگه دکترت قرص میده اون بهتره بعدش سونو میدی بقایا نمونده باشه اوکی اینجوری رحمت هم اسیب نمیبینه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

من جنین رشد نکرده.دکتر گفت میخای یک هفته صبرکنی خودش سقط بشه یا دارو بهت بدم سقط بشهیا کورتاژ کنم؟ن ...

ببین اگر بار اولته که و هفته جنین پایینه حالا یه هفته صبر کن تو این یه هفته کاچی بخور  و روغن بادوم تلخ بمال دور نافت هر یک ساعت . زعفرون و آب عسل بخور تند تند که قندت نیوفته

اگر حوصله نداری برو بستری شو قرص بگیر...

با قرص و بی قرص دردش کی هست...

ولی قرص گرفتنی حتما بستری باش چون سخته و ممکنه فشارت بیوفته حداقل سرم بهت بزنن

چرا سقط نشد؟ دارو خوردین؟من جنین رشد نکرده.دکتر گفت میخای یک هفته صبرکنی خودش سقط بشه یا دارو بهت ب ...

برای من قلبش تشکیل نشد دکتر گفت برو زعفرون و زردچوبه بخور ک بیفته ولی نیفتاد کورتاژ کردم 

ببین دکترت چی میگه

دارو نخوردم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
برای من قلبش تشکیل نشد دکتر گفت برو زعفرون و زردچوبه بخور ک بیفته ولی نیفتاد کورتاژ کردم ببین دکترت ...

نظر دکتر کورتاژ بود

ولی میگم صبر کنم شاید خودش سقط شد

خودتون خاستین با کورتاژ ؟با دارو بهتر نیست؟

من دوست داشتم قرص بدن چند سال پیش ندادن بهم و مشکل من اینه حالا حالا باز نمیشم همه میرفتن دوساعته اتاق عمل من ۱۲ساعت هربار طول کشید ب خونریزی بیفتم متاسفانه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

نظر دکتر کورتاژ بودولی میگم صبر کنم شاید خودش سقط شد

زعفرون بخور بپر بپر کن شاید افتاد 

ان شاالله ب زودی دوباره بچه دار میشی نگران نباش

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
من جنین رشد نکرده.دکتر گفت میخای یک هفته صبرکنی خودش سقط بشه یا دارو بهت بدم سقط بشهیا کورتاژ کنم؟ن ...

برای منم توقف رشد داشت

تصمیم باز با خودتونه 

ولی من کورتاژ انتخاب میکنم هم سریع تموم میشه هم درد نمیکشی 

چند هفته ای؟؟