جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
انشالله 🌺دکتر رفته بودم ماه قبل بهم ۵۰ تا دونه متفورمین داد ک همین ماهم بخورم واقعا موندم دکتر ب ای ...
واقعا بعضی دکترا خیلی لفت میدن، انگار همش دوس دارن مراجع رو بکشن مطب 🥲 این سری رفتی داشت دارو مینوشت خودت بگو ازادسازی نمیدی! البته ایشالله که خیلی زود باردار میشی تا قبل اینکه دوباره بری ویزیت ♥️
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
با توجه به سایز فولیکول دکتر میگفت مثلا روز ۱۱-۱۲ امپول ازادسازی بزنم.. بازم خودش میگفت که همون شب تزریق یا فرداش اولین اقدام، فرداش دومی! میگفت کافیه! اما من خودم دو سه تا دیگه هم یه روز درمیون میرفتم! مثلا ۱۱ ۱۲ ۱۴ ۱۶ ۱۸ یا ۱۲ ۱۳ ۱۵ ۱۷ ۱۹، یه همچین چیزی معمولا چهارتا اقدام اگه حال داشتم پنج تا !
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
به من گف روز ۱۴ بیا سونو بعد گف از روز ۹ اقدامت شروع کن خیلی زوده اون موقع که ادم از کارای این دکترا ...
دکترت حرف بدی نزده. آخه نمیتونن دقیق و با اطمینان بگن چه روزی فولیکول آزاد میشه. بهرحال مجبوره یه محدوده ای بهت بگه. من که خودم از بعد از پاکی تا بیست و دو سیکلم اقدام میرفتم. خسته کننده بود ولی خب دیگه خداروشکر گذشت.
واقعا بعضی دکترا خیلی لفت میدن، انگار همش دوس دارن مراجع رو بکشن مطب 🥲 این سری رفتی داشت دارو مینوش ...
رفتم سونو گفت یه کیست ۴۰ میلی تو تخمدان راستت هست و چپتم فولی خوبی داری ولی بعدش رفتم پیش دکتر خودم قرص داد برای قط خون ریزی و رفع کیست اقدامم کنسل شد این ماه😭