2777
2789
عنوان

گواهی بکارت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 152 پست

بری میگن خب پرده نداری...ولی نمیگه با شوهرت بود

مگ پزشک قانونی بری اونم نمیدونم معلوم میشه یانه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

کم سنه بچس همش ب حرف اوناس غلام اوناس حالم ازش بهم میخوره

اره واس اون پرسیدم سنشو‌..همسن داداش منه ..

طول میکشه پخته بشه ،فعلا فقط زبون بریز بکش سمت خودت ..بهش توضیح بده اصلا خوب نیس بریم دکتر ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی ناراحت شدم برات کاش یکاری از دستمون برمیومد من جات نیستم ولی اگه سنتی ازدواج میکردم تا شب عروسی ...

بخاطر همون میگم خریت کردم بیشعور اصرار کرد همش و منم وادادم لعنت بمن 

اره بچس کلا ازدواج من اشتباه بود حرف طلاقم نمیتونم بیارم

اره واس اون پرسیدم سنشو‌..همسن داداش منه ..طول میکشه پخته بشه ،فعلا فقط زبون بریز بکش سمت خودت ..بهش ...

حالم ازش بهم میخوره بکشم سمت خودم‌؟ بره گوشه پیش خونوادش ب چ درد من میخوره پسر بچه ننه

😐😐😐😐گواهی فقط نشون میده بکارتت سالمه یا ن دیگ نمیاد بگ با علی ۲۷ ساله و امیر ۵۰ ساله ربطه داشتب

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دهنت سرویس

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

بخاطر همون میگم خریت کردم بیشعور اصرار کرد همش و منم وادادم لعنت بمن اره بچس کلا ازدواج من اشتباه بو ...

حواست باشه بچه دار نشی تا ۲۶ سالگی همو بشناسید 

برو گواهی بگیر کاش می‌شد از DNA شوهرت تو مخاطش بمونه ! اگه حرفی شد ببینن فقط با اون رابطه داشتی

اگه زدن زیر همه چی حتما برو شکایت کن از پسره ک هم گولت زده هم ادعای حیثیت کن ! اگرم نشد ک طلاقتو بگیر بره گمشه  

خیلی جوونی ! انشالله که شوهرت درست بشه ب مرور انقد دهن بین نباشه !!!!! 

واقعا متاسفم یه مشت نر که هیچ بویی از مردانگی نبردن چطور میشه تکیه کرد بهشون پای کاری ک کردن هم نمیتونن وایسن ! 

الان هر چی هم بگیم میشه نصیحت حقیقتا دلم نمیخاد ناراحتت کنم 

حالم ازش بهم میخوره بکشم سمت خودم‌؟ بره گوشه پیش خونوادش ب چ درد من میخوره پسر بچه ننه

یعنی چی به چه درد من میخوره ؟ خب همسرته ولی چون سنش کمه هنوز درکی از مسائل و خصوصی و زنا شویی نداره ، تو باید براش توضیح بدی روشنش کنی ..

یه عده از پسرا خودشون با درکن ب حرف کسی گوش نمیدن و اجازه نمیدن کسی به همچین مسائلی دخالت کنن ،یه عده هم مثل همسر شما..چون ایشونم سنش کمه برا اون درست میشه تحت تاثیر قرار میگیره چون بالاخره  پیش اونا بزرگ شده

۲۲

پسره 

چندسالشه؟ وقتی میدونه خودش پردتو زده واسچی میگی بریم نکنه بازیش  گرفته؟

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

من نمیدونستم رسم اینارو چ میدونستم ابجی خریت کردم بخدا

خودت چندسالته و پسره

م ب شوهرم میگم میگه نه من برم بگم میدن

خب برید پیش یه پزشک آشنا

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....