2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000378 بازدید | 25337 پست
به نظرتون ما چهار شب و پنج روز انتخاب کنیم یا پنج شب و شش روز ؟ به نظرتون وقت کم میاریم که بگیم کاش ...

منم پسر ده ماهمو نميبرم بخاطر اينكه خودش اذيت نشهراز صبح تا شب

٥ سال كه بزرگه...

واي خيلي دلم گرفته واسه پسرم

ميترسم دلش بگيره يا غمگين بشخ😭😭😭😭😭

منم پسر ده ماهمو نميبرم بخاطر اينكه خودش اذيت نشهراز صبح تا شب ٥ سال كه بزرگه... واي خيلي دلم گرفت ...

تو رو خدا چه جوری دلتون میاد بچه تون نبرین. به خودتونم خوی خوش نمی گذره همش باید تو فکرش باشین. ببرینش. تعداد روز بیشتر بگیرین تا به کاراتون برسین. من بدونـ پسرم محاله جایی بتونم برم

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا کسی جوابمو نمی ده. خواهشا بگین خییلی لازم دارم

عزسزم هر کارت برای یک نفر هست که نفری 85 لیر میشه

میتونی ایاصوفیا - توپکاپی رو باهاش بری 

تا چهار روز میتونی ازش استفاده کنی

اونجا به ما گفتن میتونید دلما باغچه هم برید

اما ما رفتیم دلما باغچه گفتن اینجا قابل استفاده نیست

سلام دو ستان ما انشاله ۲۵ مهر برای ۶شب و ۷ روز میریم استانبول. ساعت ۶ صبح حدودا می رسیم فرودگاه برن ...

عزیزم خییلی برنامه فشردس اصلا نمیتونی توی یک روزم مراکز خریدو کامل بگردی

اونجا که میری هر مارک سه طبقه لباس داره ما از یازده صبح تا هشت و نه شب دیگه از خستگی برمیگشتیم هتل.

برای دوچرخه هر کارتی که داشته باشی کفایت میکنه

برای غذا هم ما صد لیر برای هر روز دونفر در نظر گرفتیم که کافی بود

برای حمل و نقل هم فکر میکردیم زیاد نشه اما تقریبا روزی 25 لیر کمتر و بیشترم میشد حمل و نقل

تو رو خدا چه جوری دلتون میاد بچه تون نبرین. به خودتونم خوی خوش نمی گذره همش باید تو فکرش باشین. ببری ...

بخدا قلبم گرفته از فكر دوريش

ولي ميدونم نياد بهترشه

فكن بچه از صبح تا شب تو كالسكه اونم بچه اي كهرخودش حركت ميكنه

شير خشكي بايد غذا بخوره پوشكش عوض بشه بخوايه و و و ...

😭😭

[QUOTE=46665589]بخدا قلبم گرفته از فكر دوريش ولي ميدونم نياد بهترشه فكن بچه از صبح تا شب تو كالسكه اونم بچه اي كهر ...[/QUOTE      اگه واقعا ميمونه پيش كسي بهتره كه نبري ماهم همسفرمون يه دختر ١٠ ماهه داشت تازه اخر شهريور هوا گرم بود رفتيم خيلي سخت بود اصلي ترين مشكل اينكه بچه همش ميخواست چاردستپا بره ولي كف اتاق هتل كثيف بود ومشكل غذا كه هيچ وسيله گرمايشي براي حتي گرم كردن غذا نداره اجبارااز سوپ صبحانه هتل ميداد كه معلوم نبود توش چيه

من بچه ندارم ولی تو سفر دیدم کسانی که بچه کوچک دارن فرقی هم نمیکنه چه ماهی از سال هست چون استانبول قصد خریده و زیاد راه میری و اکثرا بیرون هستی واقعا واسه بچه سخته مگر اینکه پرستار داشته باشه و با خودت ببرسی سفر که تو هتل و مواقعی لازمه تو هتل بمونن و ازش نگهداری کنن

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

[QUOTE=46666969]من بچه ندارم ولی تو سفر دیدم کسانی که بچه کوچک دارن فرقی هم نمیکنه چه ماهی از سال هست چون استانبول ق ...[/QUOTE]

سحر جان خوبي من برا ژانويه ميخوام برم به نظرت توخود عيد برم بهتره يا اخر ژانويه اوايل نوامبر

2810