2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000382 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوا که عالیه، ولي تخفیفی وجود نداره،من جواهر، آک مرکز،هیستوریا،فروم استانبول،رو رفتم ایرانیان فقط از ...

جدي؟ اخه من از سايت خود  زارا يا منگو برشكا اينا نگاه كردم قيمتارو به لير كه اونقدم بالا نبود!!!

هوا يعني سرد ؟! يا گرم؟

خيلي ممنونم كه  راهنمايي كرديد🌹 تازه اونجا بودين؟

اوه جدي؟ من كه فقط تابستونه ميخواستم😭 كفش جلو باز مثلا و اينجور چيزا... يعني اميد نداشته باشم؟

چرا جلو باز پیدا میکنی .. من شاید چون دنبالش نبودم زیاد ندیدم .. ولی مدلهاش به نظرم از مد افتاده . وقتی از اینجا حرید میکنی بهتره مدل جدید ببری که تو ایران نباشه دیگه .هوم؟ 

جدي؟ اخه من از سايت خود  زارا يا منگو برشكا اينا نگاه كردم قيمتارو به لير كه اونقدم بالا نبود!! ...

من الان استانبولم عزیزم 😘 

اره ولی همه مدلهایی که تو سایته که تو همه شعبه ها موجود نیست .. ولی کلا قیمتها به نظرم خوبه .. بعضی ها آخه فکر میکنن چون از اینجا خرید میکنن باید دیگه ۳ تا ۱۰۰ تومن باشه همه چی .. 🤔

من الان استانبولم عزیزم 😘  اره ولی همه مدلهایی که تو سایته که تو همه شعبه ها موجود نیست .. ول ...

اره قيمتا بنظر منم بد نبود😅😅

مرسي كه جواب داديييييي

بنظرتون پالتو لازم نميشه بيارم؟؟؟؟ برش دارم از ساك؟😆

كدوم مركز خريد راضي بودين؟ من تعريف فروم رو خيلي شنيدم

سلام دوستان خواهشا بگین  کارت موزه استانبول که در عرض ۷۲ ساعت چند جا رو میشه باهاش رفت قیمتش ه ...

چرا کسی جوابمو نمی ده. خواهشا بگین خییلی لازم دارم

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

به نظرتون ما چهار شب و پنج روز انتخاب کنیم یا پنج شب و شش روز ؟ به نظرتون وقت کم میاریم که بگیم کاش بیشتر می موندیم . بدترین کار من اینه که پسر 5 ساله مو نمی برم چون می دونم مارو اذیت می کنه . نمی دونم طاقت دوری شو دارم . هدف مون هم فقط خرید کردنه . به نظرتون می تونیم خوب خرید کنیم ؟

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
2810