2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000367 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امسال عید اونجا بودم خیلی خرید خوبی نمیشه کرد ولی چون واقعا سرکار نمیشه کامل دو هفته مرخصی گرفت عید اصلا استرس نداشتم ولی در کل خرید خاصی هم نکردم ولی ژانویه شنیدم با اینکه سرده ولی خریدهای خیلی خیلی خوبی میشه کرد

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

من که بچه ندارم ولی بچه دار هم بشم تو این جور سفرها که اکثر وقتم توخریده بچه را به هیچ وجه نمیبرم ولی سفر اروپا 100% میبرمش

نه جنس های جدید اومده که نیوکالکشن باشه نه جنسای قدیمی کامل هستش 

من که همیشه از استانبول خوب خرید میکنم ولی این عید اصلا نتونستم خوب خرید کنم 

کیف و کفش که همیشه زیاد میخریدم ایندفعه یکی بیشتر نخریدم 

من آخر مهر رفتم خرید خوبی کردم اول اسفند رفتم خوب خرید کردم 

نه جنس های جدید اومده که نیوکالکشن باشه نه جنسای قدیمی کامل هستش  من که همیشه از استانبول خوب ...

با تور مى ريد استانبول ؟ راجع به هزينه اى كه بايد بشه ميشه يكم راهنماييم كنيد ممنون

[QUOTE=46667974]نه جنس های جدید اومده که نیوکالکشن باشه نه جنسای قدیمی کامل هستش  من که همیشه از استانبول خوب ...[/QUOTE]

سح جان براي خريد ميخوام برم منظورم از عيد كريسمس بو د اول ژانويه برم يا اخر ژانويه مرسي از پاسخ گويت

با تور مى ريد استانبول ؟ راجع به هزينه اى كه بايد بشه ميشه يكم راهنماييم كنيد ممنون

من اکثرا الی گشت خانم صبوری میگیرم خودم اینترنتی خرید میکنم و کارشناس را خانم صبوری انتخاب می کنم سوم یا چهارم عید بود ساعت 3 صبح داشتم تو سایت الی گشت چرخ میزدم که تور را گرفتم و همه چی همون موقع ایمیل شد دفتر اصلی شون هم ترکیه هست همه مدارک از ترکیه صادر شده و برام ایمیل شد هیچ مشکلی هم پیش نیومد 

رفتیم امروز الیویوم واسه همه سوغاتی خریدیم قیمتها خوب بود . ولی برای خودم چیزی نپسندیدم .من آخه سخت ...

ارکیده جان قیمت های اولیلیوم چجوری بود؟میشه به تومن بگی بهم؟

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
نه جنس های جدید اومده که نیوکالکشن باشه نه جنسای قدیمی کامل هستش  من که همیشه از استانبول خوب ...

پس الانم اخر مهره

خريداي اون موقعت كه مهر رفته بودي شامل چه چيزهايي شد،😍 قيمتا چطور بود؟!

ممنون كه كمك ميكنيد🌹

ارکیده جان قیمت های اولیلیوم چجوری بود؟میشه به تومن بگی بهم؟

عزیزم قیمت ها فقط توی defactorخوب بود توز الیویوم. که اونهم همه جا شعبه داره و همون جنسها همه جا هست.. من پلیود خریدم هر کدوم ۵۰ تا بعضی ها شم ۳۰ لیر .. ولی برای خودم فقط عثمان بی و جواهر رو پسندیدم ..اصرلا قابل مقایسه نیست کیفیت جنسها ی اونجا .ولز خدب گرونتره .

2810