2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438356 بازدید | 117674 پست
مبارکه حامله ای دیگه😍سریع برو آزمایش هم بده که هم خیالت راحت سه هم ببینی بتات چنده

ازمایش دادم وگرنه بی بیم که منفی میشد اره خداروشکر عزیزم ، میگم ویارت از کی شروع شد؟ چند هفتته ؟ قلب خوشگلش تشکیل شد؟

چرا میخواستم ولی نه قطعی 😂 اصلا یه حالی هستم  ولی شوهرم نمی‌خواست

مبارکه😁😁😁

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش گفتی؟ خدا خودش صلاح دونسته نی نی بده 😜 شاید با به دنیا اومدنش زندگیتون قشنگ تر بشه ،به اقات گفت ...

نه نگفتم هنوز 

میترسم 😂

شوهرم اصلا نمی‌خواست من میگفتم باور کن ایام بی خطر هست و هیچی نمیشه احتمالش 1درصده خودمم واقعا اصلا فکرش رو نمیکردم بشه چون خیلی فاصله داشت تا تاریخ تخمک گذاریم ولی این ماه فکر کنم تخمک گذاریم زود بود 😬😅

منکه خیلی کمر درد دارم درد های پریودم شروع شده فکر کنم دیگه دارم پریود میشم🥲

ببین من الان یه دردی دارم که منتظرم هر لحظه پری بیاد 

ولی این بی بی خیلی واضح و سریع مثبت شد 😅😬

نگران نباش 

ان شاء الله بارداری 

امروز صبح بیدار شدم انقدر دل درد و پا درد بودم که تا ظهر گفتم صد در صد میشم 

کاملا آماده ی پریود بودم 

این ماه دکترم خیلی امیدوار بود پسرم دق شد بچه همش میگه کی پس واسم خواهر و برادر میاری 😁

ای جانم.... 

من دوتا بچه دارم این کنجد میشه سومی😅😍

هردوتا بچه هام عاشق بچه هستن، آنقدر که این مدت هرجا رفتم میگفتن واجبه یه نی نی براشون بیاری 

مبارکه حامله ای دیگه😍سریع برو آزمایش هم بده که هم خیالت راحت سه هم ببینی بتات چنده

قربونت 

من هنوز باورم نمیشه 😅😭😍

اصلا باورم نمیشه باردار باشم چون خیلی الکی بود رابطه مون و کاملا تفریحی بود و به قصد عشق و کیف 😂😬🙄

من خیلی کمر درد دل دردم 

دقیقا عین پریود 

طبیعیه؟؟ 

راستی تازه امروز سینه هام چندبار تیر کشید 

امروز چندباری تیر کشیدن واژن هم داشتم که گفتم دیگه داره پری میاد 

قربونت  من هنوز باورم نمیشه 😅😭😍 اصلا باورم نمیشه باردار باشم چون خیلی الکی بود رابطه مون و ...

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده 👇👇👇❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تحمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996537/خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درینده-باردار-بشه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
امروز فهمیدم هستم عزیزم

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده 👇👇👇❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تحمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996537/خانمهای-باردار-یا-هرکی-میخواد-درینده-باردار-بشه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
سلام عزیزم چه خبر چند وقتته ، قلبش تشکیل شده ،ویارت چیه ترشی یا شیرینی؟وایی همشو بگو خیلی ذوق دارم ب ...

سلام گلم ۲۴بهمن رفته بودم هنوز قلبش تشکلیل نشده بود ۵هفته بود دکتر گفت دو‌هفته دیه بیا ویارم ندارم ولی از ترشی نمکی خوشم میاد

من خیلی کمر درد دل دردم  دقیقا عین پریود  طبیعیه؟؟  راستی تازه امروز سینه هام چ ...

پس شما که دوتا بچه داری خودت استادی تیر کشیدن واژن من داشتم حتی تو هفته های پنج و شش و اینام داشتم انگار

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده