2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم کردیم دیشب قرار بود امروز بریم مشاور ببینیم حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 67 پست

واقعا همسرت شمارو همینطور پسند کرده ،شما خیلی اصرارداری این بده

همسرمنم میگه میترسم بینیتو عمل کنی چهره الانت تغییرکنه نمیتونم خودمو باشرایط وقف بدم من این چهره رو دوس دارم

البته من بینیم مشکلی نداره ،ولی خب میگم همسرتون به چهره شما دلبسته شاید واقعا سختش باشه با چهره دیگ یه عمر زندگی کنه🥲

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا منم دوست ندارم بینی عملی حتی خواهربرادرام.خواهرم میگه عمل کنم من تپش قلب میگیرم.التماسشون میکنم توروخدا شکلتون عوض میشه .شکل بقیه میشید. بدبختی اینم یه درده .شاید شوهرت از دیدنت با دماغ عملی رنج میبره .به نظرش احترام بزار بیچاره رو .

خب پس چرا به این چیزایی که باعث بهتر شدن و پیشرفتت میشن همکاری نمیکنه؟!

نمیدونم میگه خوشم نمیاد دماغ خودتو دوست دارم من میگم خودم دلم تغییر میخواد یعنی مهم نیستم نمیخواد قبول کنه اصلا فقط میگه طلاقت میدم اگه اینکارو بکنی 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
والا منم دوست ندارم بینی عملی حتی خواهربرادرام.خواهرم میگه عمل کنم من تپش قلب میگیرم.التماسشون میکنم ...

یعنی نظر خودم مهم نیست واقعا میبینم چیزی ک دوست دارم انجام بدم اطرافیانم انجام میدن رنج میبرم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نمیدونم میگه خوشم نمیاد دماغ خودتو دوست دارم من میگم خودم دلم تغییر میخواد یعنی مهم نیستم نمیخواد قب ...

اگر فقط مشکل قوز داری با فیلر هم درست میشه ها اشکالاتش رو قشنگ میگیرن 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اصن برا چی میخوای بینیت رو عمل کنی مشکل تنفس داری؟ یا کمبود اعتماد ب نفس؟

این حق من هست واقعا چند ساله بهش میگم الان یکم زندگیمون رو براه شده میگه نه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نمیدونم میگه خوشم نمیاد دماغ خودتو دوست دارم من میگم خودم دلم تغییر میخواد یعنی مهم نیستم نمیخواد قب ...

بگو اوکی پولشو بده طلا بخرم

بعد یه چندماه دیگه رو مخش کار کن

برو عمل کن

خودش خسته میشه از مقاومت بیخود

نمیشه الان زیاد اصرار کنی بیخودی ناراحتی بیاری تو زندگیت

ای عوضی..از اون مرداس ک اصلا دوست ندارع زن یکاری کنه یا ب جایی برسه..یکم ک ب خودت می‌رسی حسودی میکنه..معلومه حق باتوعه..این چه طرز فکریه داره 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
واقعا همسرت شمارو همینطور پسند کرده ،شما خیلی اصرارداری این بدههمسرمنم میگه میترسم بینیتو عمل کنی چه ...

برای من مشکل زیادی نداره بینی ام من الان باهاش لج کردم تو هر کاری همینه بخام ناخن بکارم موهامو رنگ کنم نظر باید نظر اون باشه به‌ش گفتم انتظار زندگی آروم رو نداشته باش پارسال تو اوج بی‌پولیش 60 گرم طلا براش فروختم حالا ی چیز ک دلم میخاد ازش بخام نمیکنه 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙