سر عمل بینی میگه ب هیچوقت وجه نمیزارم عمل کنی من ب کسایی ک عمل میکنن نطر خوبی ندارم معذرت میخام ک میگم یعنی اونجاشون میخاره میگه عمل کردی مسقیم میری خونه بابات طلاقت میدم قرار بود امروز بریک مشاور گفت بخدا میام الان باز پاشد رفت سرکار ب من گفت متاسفم برات بخاطر عمل بینی میخای زندگیت خراب کنی گفتم بدن خودمه تو باید تصمیم بگیری حتی میگم پولش رو خودم بدم میگه ب هیچ وجه چند بار سر این موضوع شدید دعوامون شد الان حق با کیه؟؟؟دلم میخاد باشگاه برم همکاری نمیکنه بچمو نمیدونم ب می بسپارم الان دو هفتس میخام برم ثبت نام کنم صبحها زود میره سرکار نمیتونم برم امروزم قرار شد سر بحث دیشب برم گفت باشه فردا نمیرم سرکار تو برو با باشگاه مخالف نیستم ولی همکاری نمیکنه میگه بزار بچت بزرگتر شه بعد برو
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
والا منم دوست ندارم بینی عملی حتی خواهربرادرام.خواهرم میگه عمل کنم من تپش قلب میگیرم.التماسشون میکنم توروخدا شکلتون عوض میشه .شکل بقیه میشید. بدبختی اینم یه درده .شاید شوهرت از دیدنت با دماغ عملی رنج میبره .به نظرش احترام بزار بیچاره رو .
نمیدونم میگه خوشم نمیاد دماغ خودتو دوست دارم من میگم خودم دلم تغییر میخواد یعنی مهم نیستم نمیخواد قب ...
اگر فقط مشکل قوز داری با فیلر هم درست میشه ها اشکالاتش رو قشنگ میگیرن
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
واقعا همسرت شمارو همینطور پسند کرده ،شما خیلی اصرارداری این بدههمسرمنم میگه میترسم بینیتو عمل کنی چه ...
برای من مشکل زیادی نداره بینی ام من الان باهاش لج کردم تو هر کاری همینه بخام ناخن بکارم موهامو رنگ کنم نظر باید نظر اون باشه بهش گفتم انتظار زندگی آروم رو نداشته باش پارسال تو اوج بیپولیش 60 گرم طلا براش فروختم حالا ی چیز ک دلم میخاد ازش بخام نمیکنه