2777
2789

سر عمل بینی میگه ب هیچوقت وجه نمیزارم عمل کنی من ب کسایی ک عمل میکنن نطر خوبی ندارم معذرت میخام ک میگم یعنی اونجاشون میخاره میگه عمل کردی مسقیم میری خونه بابات طلاقت میدم قرار بود امروز بریک مشاور گفت بخدا میام الان باز پاشد رفت سرکار ب من گفت متاسفم برات بخاطر عمل بینی میخای زندگیت خراب کنی گفتم بدن خودمه تو باید تصمیم بگیری حتی میگم پولش رو خودم بدم میگه ب هیچ وجه چند بار سر این موضوع شدید دعوامون شد الان حق با کیه؟؟؟دلم میخاد باشگاه برم همکاری نمیکنه بچمو نمیدونم ب می بسپارم الان دو هفتس میخام برم ثبت نام کنم صبحها زود میره سرکار نمیتونم برم امروزم قرار شد سر بحث دیشب برم گفت باشه فردا نمیرم سرکار تو برو با باشگاه مخالف نیستم ولی همکاری نمیکنه میگه بزار بچت بزرگتر شه بعد برو 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذهنی که مریض باشه درست نمیشه

ببین اول اینجوری نبود حتی زمانی ک مستاجر بودیم گفت خونمون آماده شد برو عمل کن الان اینجوری شده میگم اونموقع قول دادی میگم میخاستم دعوا راه نیوفته

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
شوهر منم بعد سه سال گذاشت میکرو کنم. عمل و اینا کهههههه هیچوقت نمیذاره.خودمم بیخیال شدم

اونم میگه نرو پشیمون میشی حتی با آرایشگرم تموم کردم میگه چرا بری ابروهای خودت خوبه میدونی هبچ حسی ب زندگی ندارم فکر میکنم بیرون زنای خراب باعث شدن دیدگاه مردا اینجوری بشه 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

نظر شخصیم اینه  در مورد زن و شوهر باید به نظرات همدیگه نسبت ب خودشون احترام بزارن  ایشون چهره شما اینجوری میپسندن خیلی هم عالی حتی میتونی خوشحال باشی ازت نمیخواد خودتو زیر بار و خرج و درد عمل ببری.  بعدم یک درصد ب ریسک عمل هم باید فکر کرد شاید ازون جهت هم نگرانن

ببین اول اینجوری نبود حتی زمانی ک مستاجر بودیم گفت خونمون آماده شد برو عمل کن الان اینجوری شده میگم ...

متاسفانه به قولی خر که از پل بگذره فراموش میکنن

سعی کنین بدون دعوا با لحن منطقی باهاش صحبت کنین اگه راضی بشن مشاوره بیان که بهتره