2777
2789

اومدیم خونع فامیلامون باهم رفتیم میوه بخریم هر کیلو میوه قیمتش چن برابر محل زندگی ما ک خیلی کوچیکع بود اصن همع چیز یجور عجیب غریب فضایی و گرون بود ادم سریع پولش تموم میشع ک مثلا ی معلم ک ت روستاس با ی معلم ک تو تهرانع هر دو حقوق یکیع خو اونی ک ت تهرانع هیچی براش نمیمونع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به سختی

خدا میرسونه و معجزه میشه مگرنه من نمیدونم بااین گرونی چطور میرسونم😐

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

اونوقت وقتی میگیم حقوق ۱۰۰ میلیون برای تهران کمه میان فحش میدن ک داری پز میدی ، با حقوق ۱۵ میلیون دارن تو روستا زندگی میکنن تو ارزونی ، اونوقت واسه بقیه ارد میدن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اونوقت وقتی میگیم حقوق ۱۰۰ میلیون برای تهران کمه میان فحش میدن ک داری پز میدی ، با حقوق ۱۵ میلیون دا ...

تهران و ازقصد خیلی گرون میکنن تا شهرستانیا برگردن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!