2777
2789
عنوان

اونایی ک شهرا بزرگ هستید چجوری زندگی می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 146 پست
ما از مغازه موز ۱۰۰می خریم حالا گرونی تو سرشون بخوره نزه ها دیگه مزه نیست گوجه از مزه گوجه فرنگی نمی ...

الان فصل موز نیست عزیزم 

منم هفته پیش خریدم یک جوری بود زودم له شد مثل آب بود خوب الان موز خریدن اشتباهه الان فصل نارنگی و پرتقال و سیب و لیموشیرین انار و خرمالو هست 

فقط من موندم همیشه تو زمستون کیوی خیلی ارزون بود اصلا هم قیمت پرتقال بود امسال چرا آنقدر عجیب گرونه اخه الان فصل کیوی هست فکر کنم 

اونروز دیدم کیلویی ۱۴۸ تومن 

تهران بری تره بار ارزونتر از روستاس.

دقیقا یسری جاهای تهران بگردی پیداشون کنی از روستا و شهرستانای خودِ تهران مناسبتره قیمتاشون 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما از مغازه موز ۱۰۰می خریم حالا گرونی تو سرشون بخوره نزه ها دیگه مزه نیست گوجه از مزه گوجه فرنگی نمی ...

دقیقا ما هم دوبار این اواخر موز خریدیم مزه که هیچ ، توش خرابه و سیاه .در حالیکه ظاهرش اوکیه. 

دقیقا یسری جاهای تهران بگردی پیداشون کنی از روستا و شهرستانای خودِ تهران مناسبتره قیمتاشون

هم میوه ، هم لباساش 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

ما تهران زندگی میکنم، طرف مرکز و غرب خرید میکنیم اکثراچند وقت یکبار هم میریم شهرستان برای دید و بازد ...

منم همینو میگم هم نسبتا ارزون‌تره 

هم به شدت کیفیت مواد خوراکی تو تهران بالاتره 

مثلا سبزی خوردن تو تهران خیلی بهتر از اکثر شهرستانهاست 

تو شهرستان شوهرم سبزی کمی ارزون‌تره اما آنقدر اشغال داره که نصفش دور ریخته میشه بعد هم کیفیتش مثل برای تهران نیست یا کاهو همینطور 

شهرهای بزرگ جاهای ارزون فروشی زیاد دارهالان لباس و پوشاک تو تهران جا بلد باشی از همه جا ارزون تره

لطف میکنین جاهای خوب پوشاک و لوازم ارایش رو معرفی کنین؟ بازه قیمتی حدودیشون هم اگر شد بگین مثلا مانتو من معمولا میگیرم ۲ تومن اینا، با کیفیت خوب قیمت بهتر هست توی تهران؟ 

ممنون

کمرمون شکسته زیر بار گرونی 

میوه مواد غذایی پول درمان همه چی گرونه دخترم پنج سالشه دو تا دندونش پوسیده بود پر کردم شده پنج و چهارصد 

بیمه هم نداشتیم 

واقعا دیگه نابود شدیم 

منم همینو میگم هم نسبتا ارزون‌تره هم به شدت کیفیت مواد خوراکی تو تهران بالاتره مثلا سبزی خوردن تو ته ...

دقیقا با اینکه همین شهرمون که میگم کشاورزی داره، محصولاتی که خودشون تولید میکنن خیلی ارزون نیست خیلی باکیفیت هم نیست

درکل تهران از این نظر خیلی بهتره

حقوق معلم توو تهران با معلم تو روستا ، حقوقش یکی نیسصرفا جهت اگاهی گفتم

کی گفته یکی نیست .تقریبا یکیه.من خودم معلم هستم.یه زمانی تو شهر کوچیک تدریس میکردم یه مقداری حق روستا میدادن.بعد که انتقالی گرفتم اونم ندادن.تفاوتش خیلی زیاد نیست

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
لطف میکنین جاهای خوب پوشاک و لوازم ارایش رو معرفی کنین؟ بازه قیمتی حدودیشون هم اگر شد بگین مثلا مانت ...

اون موقع ها که دانشجو بودم میرفتیم کوچه برلن 

و امامزاده حسن 

خداییش شیک بود و ارزون