2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4432316 بازدید | 117673 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ببخشید علایم های بارداری قبل از پریودی معلوم میشه یا بعدش میشه بگین

بستگی داره بدن با بدن فرق داره ممکنه اصلا علائمی نداشته بتشید درصورتی که باردارید ممکنه از یه هفته ده روز قبل موعد پریودتون با حداقل علائم مواجه بشید، خواهرمن دوماهه باردار بود که علائمش شروع شد،دوستم دوهفته قبل پریودیش علائمش شروع شد

سلام دوستان من یکشنبه تست زدم مثبت بود ۴روز‌عقب‌انداخته بودم۲۲شهریور تاریخ شروع پریودیم بود

آزمایش دادم مثبت شد 

ولی از اول شهریور بطرز عجیبی یهویی وزن زیادی اضافه کردم زیر شکمم گرد‌بزرگ و افتاده شد ولی بتام خیلی بالا نبود ۴۰۰بود 

ولی بهم میگن ممکنه بارداری دوقلویی داشته باشی کسی بوده تا حالا اینجوری باشه و چندقلویی باردار باشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام...آیا کسی هست که منو یاری کنه؟؟

من چندسال مشکل ناباروری و ۳تا سقط داشتم الان پسرم یکسال و نیمشه..تو این مدت ۸ تایی اورژانسی خوردم

چند ماهه که پریودیام لکه بینی شده و خونریزی خیلی کم در حد چندتا لکه در کل روز داشتم.

پریودمم منظمه.۲۵ شهریور پریود شدم روز هفتم رابطه محافظت نشده داشتم ولی دیگه قرص نخوردم..

حالا سینه هام متورم شدن و یکم درد دارن.(در صورتیکه بعد از زایمان اصلا اینجور نشده سینه هام).زیر شکمم سفته و درد دارم.کمر درد دارم.بی حالم.بی اعصابم.حالت تهوع دارم.

شنبه باید پریود بشم..استرس دارم به نظرتون امکان داره روز هفتم سیکل ادم باردار بشه؟؟؟

اصلا مگه تخمکی وجود داره اونموقع؟؟؟

چکار کنم به نظرتون

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

یه سوال دارم اینکه من تو اقدامم و  من پریودیهام نامنظم‌بود رفتم دکتر بهم  قرص ال دی داد   قرص ال مصرف کردم باید بیست و یک شب میخوردم بهم نمیساخت

تو ماه مهر ۱۱پریود شدم و ۱۵مهر  تموم شد    و من هم از ۱۵ مهر  شروع کردم  قرص ال دی خوردم   تا ۱۰تا دونه خوردم و بقیه رو نخوردم و ول کردم ماه  قبل ۴ ابان پریود شدم تا۷ ابان تموم شد  و  

دوره پریودیم ۲۸ روزه هست  و این ماه  باید ۲ اذرپریود میشدم هنوز پریود نشدم و الان ۵ اذر هست ، این ماه اقدام هم داشتم    درد و حالت پریودی دارم  ، امکان داره باردار باشم یا اینکه امکان داره به خاطر قرص باشه عقب افتاده باشه ؟  تا حالا پریودیم عقب نیوفتاده بود همش جلو میفتاد

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام 

من روز ۳۲ سیکلم هستم و تقریبا ۳ روزی عقب انداختم 

علائم خاصی ندارم فقط کمر درد و درد پریودی که میگیره و ول میکنه

و نفخ شکم و گرفتگی شکم 

ولی دوتا بی بی چک زدم منفی شده 

الان من باردار یا نه 

پریودامم منظم هست