2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439269 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه‌نوک سینه ت درد می‌کنه که به نظرم بارداری،من هیچ علایم بارداری نداشتم به جز بدخوابی و تپش قلب و ف ...

یه چیزی من چند ماه یک هفته به پریود سینه درد میشدم این ماه خبری نیست 😂😂😁😁

خیلی مبارکه عزیزدلم تو اوج ذوق و خوشحالیت برای ماهم دعا کن ان شاالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری خیلی ...

ان شاالله همه نی نی دار میشن ذکر گروهو به نیت بارداریتون ۱۰۰تا فرستادم امروز خوشحال بودم چندمین پیش الکی گوشیم افتاد از فاصله کم ریز شد حالا فردا بجای خوشحالی و.. باید برم دنبال گوشی فروشی ال سی دی درست کنه 😂

من الان از خواب بیدار شدم خیلی دل درد و پا دردم 😢

قرار باشه سر 30روز بشم فردا موعدم هست 

فکر کنم میخوام پری بشم

یه طوری الان دل دردم و پاهام ضعف میره حسم اینه همین الان پری میخواد بیاد 😢😢🙄🙄

من الان از خواب بیدار شدم خیلی دل درد و پا دردم 😢 قرار باشه سر 30روز بشم فردا موعدم هست  فکر ...

عزیزم حالا شدیم که طوری نی .ماه بعد باز اقدام می‌کنی .فدای سرت

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
پس ویار اومد سراغت بسکی منتظرش بودی😅شوخی میکنم ان شاالله زودی خوب میشی نگران نباش و ان شاالله فردا ...

رفتم‌ امروز سونو گفت همه چیش خوبه،صدای قلبشم گذاشت شنیدیم،سن جنین رو زد شش هفته و شش روز،از روی تاریخ آخرین پریودم دقیقا آخر هفته هفتم هستم، و این سوال که شش هفته و شش روز پیش من پریود بودم همچنان باقیست😅 ناراحتم بابت ویار😔ولی جز صبر و تحمل کاری نمیشه کرد،البته امروز تازه می‌خوام قرص ویتامین ب 6 بخرم،شاید همین اثر کرد،اگر نکرد سعی میکنم دمیترون نخورم مگر مجبور باشم.

سر بارداری قبلیم هم من حدود سه چهار روز قبل اینکه برم آزمایش و بی بی چک بزنم یهو یک روز درد خیلی شدی ...

من این ماه موعد پریودم تا چهار روز دل درد پریود داشتم و هی خودمو چک میکردم فکر میکردم پریود شدم،بعد خوب شد.