با یه پسر در حد ۲ هفته آشنا شدم ۲ بار همو دیدیم دیگه خودش کم کم سرد شد و پی ام نداد منم برا غرورم ارزش قائلم بهش نگفتم چرا یهو کات شدیم و اینا شمارش رو حذف کردم ولی هنوز تو اینستا همو فالو داریم الان ۱۵ روز میگذره که با هم حرف نزدیم تو این ۱۵ روز ۷ ۸ تا استوری گذاشتم ولی چص ناله نبوده عکس خودم بوده و اینا ...دیدم از دیروز داره لایک میکنه از دیروز ۴ تا گذاشتم داره لایک میکنه ..ولی اونم روزی ۲ ۳ تا میذاره من هیچ واکنشی نشون نمیدم لایک و اینا اصلا نمیکنم چشه این پسر؟میخوام دیگه کلا استوری نزارم حس میکنم الان میگه ببین هی داره خود نمایی میکنه بنظرتون چکار کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
داره چراغ سبز نشون میده بعدشم اگه میخ ایش غرور که برای اول رابطه نیس وقتی شناختی ازت نداره چطور وابس ...
نه اتفاقا من همش بهش میچسبیدم و بهش زنگ میزدم و اویزونش شدم دیدم اعتنایی نمیکنه منم ولش کردم کلا یه اخلاق دارم میچسبم به یکی میبینم ارزش نداره و بها نمیده برا همیشه ولش میکنم