2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439738 بازدید | 117674 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ماه قبل سونو بهم گفت کیست داری،این ماه پری شدم وقتی کیست میافته مشخصه تو پری منظورم حالت لخته ...

عزیزم من کیست داشتم سیکلم شده بود ۳۵ روزه و بین دو پریودی خون ریزی داشتم یه بار لخته لخته حدود دو روز طول کشید رفتم دکتر بعدش گفت کیستت افتاده

مرسی عزیزم،❤️انشاالله این ماه باردار باشی،سابقه انقدر عقب انداختن داشتی؟

من دوماه پریودیم خیلی خوب بود قبلش کیست داشتم سیکلم سه ماه ۳۶ روزه شده بود بعد که کیستم افتاد یک ماه سیکلم ۲۸ روزه شد ماه بعدش ۲۶ روز الانم که ماه سوم میشه هنوز پریود نشدم الان امروز ۳۱ ام سیکلمه 

مرسی عزیزم😍الهی شمام هرچه زودتر باردار بشی❤️

نوک سینم درد میکنه یهو زیر دلم تیر میکشه و درد میگیره یه چیز عجیب اینه من معمولا یک هفته مونده به پریودیم میل جنسیمو از دست میدم بعد پریود میشم این سری هم یک هفته میل جنسینمو از دست دادم ولی الان بعدش بجای اینکه پریود بشم میلم زیاد شدم مثل زمانی که نزدیک تخمک گذاریه (بعد الان بعد تحریکی ترشحاتم سفیده(ببخشید مثل پنیری) درحالی که من اصلا این موقع ماه های قبل ترشح نداشتم واژنم خشک میشد)  دیگه هیچ علائم دیگه ندارم 

آره،واقعا سورپرایز شد،رفتم یه مقدار خرید کردم و اومدم یه دوستمم گفتم بیاد فیلم بگیره،از راه اومد درو ...

خداروشکر عزیزم خوشبخت باشید همیشه😍باید حواست خیلی به فشارت باشه اگه میتونی یه دستگاه فشارسنج تهیه کن.چون فشار بالا خطرناکه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
مبارک باشه 😍😍 هرکی تو این سایته باردار شده من موندم هنوز 🥺🥺 منم دعا کنید لطفااا الان ۴ روزه عقب ...

ان شاالله اینبار حامله میشی بذار یه هفته بگذره بعد بی بی بزن

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
نوک سینم درد میکنه یهو زیر دلم تیر میکشه و درد میگیره یه چیز عجیب اینه من معمولا یک هفته مونده به پر ...

اگه‌نوک سینه ت درد می‌کنه که به نظرم بارداری،من هیچ علایم بارداری نداشتم به جز بدخوابی و تپش قلب و فشار خون بالا،نمیدونستم به خاطر بارداریه،منم جمعه پیش روز سی و یک پریودم بود و اصلا دست و دلم نمی‌رفت بی بی چک بزنم،چون کاملا علائم پریود داشتم،از یه هفته قبل سینه هام درد گرفته بود و دیگه منتظر بودم خوب بشه که پریود بشم که نشد روز به روزم دردناک تر شد،منم فکر میکردم چون نوک سینه م حساس نیست و درد نداره پس حامله نیستم،خلاصه که تا سه شنبه صبح صبر کردم و بعد چک کردم،شمام فکر میکنم بارداری،من همه اطرافیانم گفتن یکی از علایم بارداریشون درد نوک سینه بوده،منظور که فکر کنم به جز بارداری در حالتهای دیگه نوک سینه آدم درد نمیگیره،معمولا نزدیک پریود خود بافت سینه و زیربغل و اینا درد میگیره،به نظرم امشب بی بی چک تهیه کن و صبح انجامش بده،چون اگه باردار باشی دیگه علایمی ظهور کرده الان و نشون میده