|
مشاهده متن کامل بحث +
4439743 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
والا من شش ماه اقدام بودم و نظم پریودام به هم خورده بود،بین ۲۸تا ۳۱ روز شده بود،من این ماه روز ۳۵ بی بی چک زدم که خیلی سریع مثبت و پررنگ شد،همون روزم آزمایش دادم و بتام ۱۲۰۲ بود،دیگه بدنا باهم فرق داره،فاطمه جون سیزده روز عقب انداخته بوده و بی بی چک نشون نداده،من چون یه بارداری ناموفق داشتم چندسال پیش و روز موعدم بی بی چک هاله انداخت و رفتم بتا دادم و خیلی بالا بود دیگه میدونستم اگه بی بی چک منفی باشه قطعا باردار نیستم،ولی خب بازم تا روز ۳۵ صبر کردم این ماه
من فردا میرم سونوی قلب و آزمایش چکاپ کامل که دکتر گفت براش ببرم که ببینه بدنم در چه وضعیتیه،سه روزی هم هست حالت تهوع دارم و امروز بالا آوردم☹️امیدوارم بدتر ازین نشه
منم ماه قبل ۴ روز زودتر شدم و تابحال انقدر زودپریود نشده بودم ، الان ۱۱روز عقب انداختم
منم آحرین باری که پریود شدم ۱۳ دی بود،من همیشه ۲۸ روزه بود ولی اون ماه شد ۲۵ روزه،الان باردارم به امید خدا😊،کلا زمانی که بدن واکنش میده اینطوری میشه آن شاله شما هم باردار باشین
احتمالش هست .من که قشنگ ماهی که باردار شدم خودم فهمیدم .با همین علامت تیر کشیدن
سر بارداری قبلیم هم من حدود سه چهار روز قبل اینکه برم آزمایش و بی بی چک بزنم یهو یک روز درد خیلی شدید گرفت تخمدانام که گریه ام گرفته بود فکر کردم کیستم ترکیده