برای ازمون ارشد فرصت کمی مونده، یکی از دروس طی چند سال اخیر مشخصه از هر مبحث چند سوال اومده، کار درستیه این تایمو روی همین مباحث سرمایه گذاری کنم؟ یا غافلگیریه؟
نه فقط برای به هم نخوردن تصوراتتون گفتمقصد جسارت نداشتم خدای نکرده
اختیار دارید. دیگه باید قبول کنم نسل عوض شده و منم مال نسل قبلی هستم و ۳۳ ساله شدم
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بعد اگر ارشد شهر دیگه باشی و ۵ روز در هفته کاراموز باشی میشه اومد و رفت یا نمی ارزه؟
میشه ولی ببخشید پوستت کنده میشه. من شنبه تا چهارشنبه سرکار میرفتم و پنجشنبه جمعه دانشگاه. زجه میزدم واسه یه روز تعطیل یه تعطیلی رسمی
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄