2777
2789

من 7 سال پیش عاشق شدم و هنوزم هستم

4 سال باهم بودیم 3 ساله جدا شدیم

ولی همچنان بهش علاقه دارم

بنظرتون ممکنه تا آخر عمر عاشقش بمونم

بازم میتونم عاشق شم؟ هیچکی به چشمم نمیاد 

اره میتونی فقط باید امید به بازگشتش رو در درونت بکشی من انجام دادم هنوز کامل نتونستم ولی ازاد شدم

خیلی سعی کردم حتا عکس و استوریشو با دوست دختر جدیدش دیدم ولی هنوز اون عشقو نسبت بهش دارم هیچ گونه ارتباطی هم نداریم

برات خوشحالم که انجامش دادی❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی سعی کردم حتا عکس و استوریشو با دوست دختر جدیدش دیدم ولی هنوز اون عشقو نسبت بهش دارم هیچ گونه ار ...

مثل من ، با افراد مختلف دیدمش ، کلا یهویی عوض شد ، الان هییییچ کدوم از معیارامو نداره یعنی هیچوقت نداشت ، اما بدبختیایی مث من عاشق خود طرف میشن ، مدتهاست نه چکش میکنم نه پیگیرشم بیخیال کلا ، حدود دو سه هفته هم هست که دیگه بخاطرش گریه نمیکنم ، به جهنم من شکست خودمو قبول کردم ، مگه کدوم روز زندگیم بدون درد گذشت که بخاطر شکست عشقیم غصه بخورم ؟؟ دیگه میخوام به کسی فرصت بدم که وااااااقعا عاشقم باشه . 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

مطمئن باش تو هم میتونی ، ماها بعد جدایی اونقدر معتاد طرف میشیم که توی تصورمون ازش یه الهه میسازیم و عاشق اون الهه میشیم ، بعدش منتظر میشینیم که اون الهه برگرده ، در حالیکه ثانیه ای که طرف رفت باید این قلب بیشعورو از حا بکنی بندازی اشغال 

مثل من ، با افراد مختلف دیدمش ، کلا یهویی عوض شد ، الان هییییچ کدوم از معیارامو نداره یعنی هیچوقت ند ...

وای دقیقا

انقد تو زندگیم مشکل و دغدغه و نشد نشد هست ک میگم خب اینم روش

باورت میشه یهو بعد اون همه مدت گذاشت رفت بدون هیچ دلیل خاصی

منم مثل تو دیگه نه براش گریه میکنم نه چکش میکنم

فقط دوسش دارم دورا دور 

میترسم هیچوقت نتونم فراموشش کنم

مطمئن باش تو هم میتونی ، ماها بعد جدایی اونقدر معتاد طرف میشیم که توی تصورمون ازش یه الهه میسازیم و ...

کاملا موافقم

اون ادمی که تو تصوراتمونه با خود واقعیش زمین تا اسمون فرق میکنه

وای دقیقاانقد تو زندگیم مشکل و دغدغه و نشد نشد هست ک میگم خب اینم روشباورت میشه یهو بعد اون همه مدت ...

این ترس همراه منم بود 

ببین یادت بیار اولین باری که امپول زدیم . چرا عین سگ میترسیدیم ؟ چون هیچ تصوری نداشتیم که دردش چجوریه و قراره چه اسیبی بهمون وارد کنه . 

اینم عین همون. من توی چنان وحشتی بودم که نمیدونستم قرارع چه بلایی سرم بیاد بعد اون . دردناک بود ، عذاب بود ولی به ترسناکی چیزی که فکر میکردم نبود . حس نا امنی که بهم داده بود کافی بود . حس ناکافی بودن . من بعد از اون مُردم . دیگه هم برام مهم نیست چه اتفاقی میوفته . اصلا برمیگرده نمیگرده میمیره ازدواج میکنه دور سر اون دختر میگرده مهم نیست . مگه زندگیم قبل اومدنش چه بهشتی بود که بعد رفتنش جهنم بشه ؟ با مشکلاتم اونقدر رلیم که وقت این فکرا رو ندارم