2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439743 بازدید | 117674 پست
رفتم‌ امروز سونو گفت همه چیش خوبه،صدای قلبشم گذاشت شنیدیم،سن جنین رو زد شش هفته و شش روز،از روی تاری ...

به سلامتی عزیزم،خداروشکر،چقدر خوشحال شدم،من دکترم برای ۸ اسفند سونو نوشته برم،خیلیم نگران هستم که چی میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی عزیزم،خداروشکر،چقدر خوشحال شدم،من دکترم برای ۸ اسفند سونو نوشته برم،خیلیم نگران هستم که چی ...

من دکتر برای دوشنبه نوشته بود و امروز رفتم راستش اصلا نگران نبودم و میخواستم هفته ی دیگه برم،ولی خب بهتره سر وقتی که دکتر میگه آدم بره،چون ممکنه حامله گی خارج از رحم باشه و لوله ای چیزی اون تو بترکه و آدم ناقص بشه،دیگه به اصرار شوهرم که در مورد حامله گی خارج از رحم شنیده بود رفتیم.تشکیل نشدن قلب یا حامله گی خارج از رحم اتفاق نادریه نگران نباش،اگرم خیلی استرس داری فردا برو خودتو خلاص کن.من دقیقا روز آخر هفته هفت بودم و همه چیز درست و کامل بود.پریود قبلیمونم که همزمان بوده 13 دی.

رفتم‌ امروز سونو گفت همه چیش خوبه،صدای قلبشم گذاشت شنیدیم،سن جنین رو زد شش هفته و شش روز،از روی تاری ...

خداروشکر عزیزم ویارتم زمان میخواد خوب میشه.من آنقدر حالم بد بود که حتی آمپول دمیترونم زدم .کارم با قرص حل نمیشد.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
عزیزم حالا شدیم که طوری نی .ماه بعد باز اقدام می‌کنی .فدای سرت

آخه من تو اقدام نیستم شوهرم تو ایام کاملا بی خطر راضی به رابطه آزاد میشه 😂این ماه میگم باشم خوبه خب 

من این ماه موعد پریودم تا چهار روز دل درد پریود داشتم و هی خودمو چک میکردم فکر میکردم پریود شدم،بعد ...

من امروز درد پری دارم مدام 

همش حس میکنم یه چیزی اومد و شدم ولی خبری نشده چندبار هم سینه هام تیر کشیده که خب هرماه دارم این تیرشیدن رو

خداروشکر عزیزم ویارتم زمان میخواد خوب میشه.من آنقدر حالم بد بود که حتی آمپول دمیترونم زدم .کارم با ق ...

مرسی عزیزم،انشاالله،شما الان بهتری؟انشاالله ویارت زودتر خوب شه،سخته واقعا

من امروز درد پری دارم مدام  همش حس میکنم یه چیزی اومد و شدم ولی خبری نشده چندبار هم سینه هام ت ...

دیگه باید صبر کنی سه چهار روز از موعدت بگذره تکلیفت روشن میشه،یا پریود میشی یا نمیشی و تست می‌کنی ببینی چه خبره،انشاالله که به مراد دلت برسی

خداروشکر عزیزم ویارتم زمان میخواد خوب میشه.من آنقدر حالم بد بود که حتی آمپول دمیترونم زدم .کارم با ق ...

الی جون من امروز قرص ویتامین ب ۶ گرفتم و خوردم،نمیدونم اثر بکنه یا نه،دمیترون بی ضرره اگه یه وقت از تحملم خارج شد یه دونه بخورم؟چون شنیدم تا وقتی واقعا حال آدم خیلی بد نشد دمیترون نخوره بهتره

دیگه باید صبر کنی سه چهار روز از موعدت بگذره تکلیفت روشن میشه،یا پریود میشی یا نمیشی و تست می‌کنی بب ...

آره دیگه چاره ای جز صبر نیست😁

وسوسه شدم برم بی بی چک بخرم 🙄🙄😬😬

آره دیگه چاره ای جز صبر نیست😁 وسوسه شدم برم بی بی چک بخرم 🙄🙄😬😬

کارای منو نکن،من هرماه اینکارو میکردم و سرخورده میشدم،بی بی چک منفی رو که میدیم یهو غم می‌نشست رو دلم،این ماه آخر دیگه امید نداشتم البته اقدام رو انجام دادم ولی خب امید نبستم،تا روز ۳۵ پریود هم صبر کردم و بعد تست کردم.

مرسی عزیزم،انشاالله،شما الان بهتری؟انشاالله ویارت زودتر خوب شه،سخته واقعا

از هفته ۱۵بهتر شدم دیگه دمیترونم نمیخورم .ولی قبلش چرا دکترم تا روزی سه تا مجاز کرده بود منم مثل شما تا مجبور نباشم قرصی نمیخورم .ولی خوب دمیترون اونم قرصش جزو قرصای سیف و بی خطره نگران نباش حالت بد بود بخور.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده