2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439742 بازدید | 117674 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من همه بی بی هام منفی بود همش میگفتم برم دنبال روشای نازایی خیلی نگران شده بودم ۱۱ روز عق ...

پس بالاخره آزمایش خون دادی که معلوم شد بارداری،خداروشکر،انشاالله به سلامتی به دنیا بیاد

شما چند روز بعد از موعد تون تست زدین؟

والا من شش ماه اقدام بودم و نظم پریودام به هم خورده بود،بین ۲۸تا ۳۱ روز شده بود،من این ماه روز ۳۵ بی بی چک زدم که خیلی سریع مثبت و پررنگ شد،همون روزم آزمایش دادم و بتام ۱۲۰۲ بود،دیگه بدنا باهم فرق داره،فاطمه جون سیزده روز عقب انداخته بوده و بی بی چک نشون نداده،من چون یه بارداری ناموفق داشتم چندسال پیش و روز موعدم‌ بی بی چک هاله انداخت و رفتم بتا دادم و خیلی بالا بود دیگه میدونستم اگه بی بی چک منفی باشه قطعا باردار نیستم،ولی خب بازم تا روز ۳۵ صبر کردم این ماه

من فردا میرم سونوی قلب و آزمایش چکاپ کامل که دکتر گفت براش ببرم که ببینه بدنم در چه وضعیتیه،سه روزی ...

پس ویار اومد سراغت بسکی منتظرش بودی😅شوخی میکنم ان شاالله زودی خوب میشی نگران نباش و ان شاالله فردا رفتی سونو همه چیز واست به خوبی پیش بره

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
منم ماه قبل ۴ روز زودتر شدم و تابحال انقدر زودپریود نشده بودم ، الان ۱۱روز عقب انداختم

منم آحرین باری که پریود شدم ۱۳ دی بود،من همیشه ۲۸ روزه بود ولی اون ماه شد ۲۵ روزه،الان باردارم به امید خدا😊،کلا زمانی که بدن واکنش میده اینطوری میشه آن شاله شما هم باردار باشین

من فردا میرم سونوی قلب و آزمایش چکاپ کامل که دکتر گفت براش ببرم که ببینه بدنم در چه وضعیتیه،سه روزی ...

به سلامتی عزیزم،آخرین پریودیتون چه تاریخی بود،منم هفته بعد باید برم تشکیل قلب

علائم فقط نفخ دارم🤔،دیگه هیچ علامتی ندارم طبیعیه؟

مبارکه طبیعیه .هرکی یه جوره

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
احتمالش هست .من که قشنگ ماهی که باردار شدم خودم فهمیدم .با همین علامت تیر کشیدن

سر بارداری قبلیم هم من حدود سه چهار روز قبل اینکه برم آزمایش و بی بی چک بزنم یهو یک روز درد خیلی شدید گرفت تخمدانام که گریه ام گرفته بود فکر کردم کیستم ترکیده 

دیگه رفتم اورژانس و مسکن زدن و آروم شدم 

ولی خب امروز ضعف پا و دل درد پریودی هی میاد سراغم 

امیدم ناامید شده 😁😁

حتما پیگیری کن مال من بی سابقه بود ان شاالله توهم بارداری عزیزدلم😍😍

منم یه طور عجیبی برای این موضوع انرژی دارم😂😂

حالا من اقدام به قصد بارداری نداشتم اصلا 

شوهرم بچه نمیخواد اما خودم میخوام 

فقط روز سوم و چهارم بعد پریود رابطه ی بدون پیشگیری داشتیم

ولی تخمک گذاریم هفته ی بعدش بود گمونم

یعنی احتمالش خیلی خیلی کمه