2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440034 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه روز بعد موعدم مثبت شد. همون موقعه واسه همه منتظرا دعا کردم😍😍😍

اخ جون یه مامان جدید مبارک باشهدخیلیییی😍😍😍😍

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

فرداش ازمایش بتا دادم 1002 بود و از علایمم بگم براتون من اوایل اقدام چون قرص متفورمینم میخوردم علایم خیلی داشتم که باردار نبودم مثل دردای پریودی سینه درد حالت تهوع سرگیجه 

خدایا شکرت ک منو لایق مادر شدن دونستی🙏🙏🙏
یه روز بعد موعدم مثبت شد. همون موقعه واسه همه منتظرا دعا کردم😍😍😍

بعد از یکسال سه ماه الان یادم اومد شمارو 😊خداروشکر 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

این دو سه ماه اخر دیگه به قرص عادت کرده بودم و علایمی نداشتم. این ماهی ک باردار بودم علایمم برگشت که بخاطر همین شک کردم. دردای پریودی خستگی ضعف سینه درد از نافمم تیر میکشید میزد به زیر دلم و ذون پاهام بیشتر سمت چپ، کلیه هام تیر میکشید میزد به زیر بغلم و سینه هام، زیر دلم شبا ک میخوابیدم سفت شده بود قشنگ حس میکردم 

و بزارین بگم این ماه اخر چه جوری بود اقدامام شاید به درد بعضیاتون بخوره. یه روز در میون از 8 پری تا 23 بعد رابطه بیست دقیقه به حالت سجده میموندم و سعی میکردم همونجوری بخوابم فرداش برم خودمو بشورم مخصوصا توی چندروزه تخمک گذاری و اینکه 5 کیلو وزن کم کردم که فکر کنم خیلی تاثیر داشت. امیدوارم همه منتطرا زودی دامنشون سبز بشه و کنجدشون زودی بیاد تو بغلشون

سلام عزیزم خدا رو شکر برا منم دعا کن زودی این تیکر  بارداری رو بزنم فدات شم منم دوم خرداد پریود شدم کلومفین مصرف کردم فولیکول ۱۶ داشتم که دکتر بهم ۳ آمپول داد برا رشدشون بعد ۳ روز رفتم سنو گفت فولیکول ۱۹ شده خوبه دیگه آمپول آزاد سازی رو زد و یه شب درمیان اقدام کردم الانم ۲۳ پریودیمه از روز بعد نزدیکی همش دل درد خفیف دارم سینه هام نوکشون اینقدرد ردمیکنه که نمیتونم دست بگیرم بهشون برام دعا کنین ۷ روز دیگه معلوم میشه باردار یا نه تو رو خدا واسم دعا کنین ۳ سال منتظر  فندق هستم ...........مرسی که به حرفا م گوش دادین ببخشید که طولانی شد

سلام عزیزم خدا رو شکر برا منم دعا کن زودی این تیکر  بارداری رو بزنم فدات شم منم دوم خرداد پریود ...

انشالله به زودی عزیزم❤️❤️❤️ 

سلام عزیزم خدا رو شکر برا منم دعا کن زودی این تیکر  بارداری رو بزنم فدات شم منم دوم خرداد پریود ...

چ جالب تقریبا شرایطت مثل منه،من هم سوم خرداد پریود شدم و دوازدهم آمپول اچ سی جی زدم ؛سیزدهم نزدیکی داشتم ولی سایز فولیکولم ۲۷ بود چون خیلی بزرگ بود  این ماه هیچ امیدی ندارم ولی نمیدونم توهم گرفتم یا واقعا علائم دارم،سنگینی معده،درد نوک سینه،و درد هر دو تخمدان ولی امیدم به خداست