2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439738 بازدید | 117674 پست

سلام بچه ها یه سوال فوررررری.من تواقدام برای بارداری ام.سه روزمونده به پری تب دارم وحالت تهوع و ببخشیدمعذرت اسهال.دقیقاتوروزتخمک گذاریمم خونریزی داشتم دکترم گف خونریزی تخمک گذاریه.دقیقاقبل وبعدتخمک گذاری اقدام کردم.حالانگرانم ک ایاباخونریزی تخمک گذاری بارداری دفع میشه یاصورت میگیره؟شکمم هم کلانفخ کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزیان،ببخشید یه سوال؟کسی تا حالا با فولیکول ۲۷ حامله شده؟ممنون میشم جواب بدید

فولیکول ٢٧ که خیلی خوبه...

من پریروز دکتر سونوم کرد فولیکول ٢٠ داشتم...آمپول اچ سی جی زدم دیشب...

فولیکول ٢٧ که خیلی خوبه... من پریروز دکتر سونوم کرد فولیکول ٢٠ داشتم...آمپول اچ سی جی زدم دیشب...

مرسی از جوابتون،دکتر منم اچ سی جی داد همون روز تزریق کردم ولی شنیدم میگن سایز فولیکول  از ۲۴ بیشتر باشه کیست میشه😔😔😔

مرسی از جوابتون،دکتر منم اچ سی جی داد همون روز تزریق کردم ولی شنیدم میگن سایز فولیکول  از ۲۴ بی ...

واقعا؟؟؟؟

من نمیدونستم...

یه فولیکول ٢٠ بود تخمدان چپم...یه فولیکولم بود کوچیکتر از اون یکی تو تخمدان راستم...

سلام من روز تخمك گذاري اقدام كردم امروز روز پري ام لك قهوه اي ميبينم.....ممكنه لانه گزيني باشه؟؟ده روز از اقدامم ميگذره

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
سلام من روز تخمك گذاري اقدام كردم امروز روز پري ام لك قهوه اي ميبينم.....ممكنه لانه گزيني باشه؟؟ده ر ...

ایشالا

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
 ایشالا

پيشو از خودت چ خبر؟؟برام دعا كن

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
پيشو از خودت چ خبر؟؟برام دعا كن

ایشالا مادر میشی عزیزم. ایشالا خبر بارداری بهمون میدی.   منم اقدام بودم روز سه شنبه کیت زدم دو خط شد تو ی روز دوبار اقدام داشتم برای فرداش هم نشد برای اقدام بعدی. حالا باید امیدوار باشم خدا بخواد و به وقتش اقدام کرده باشم و بگیره و باردار باشم. ولی باید صبر کنم ببینم چی میشه

من فردای روز اقدامم تا به الان درد و تیر کشیدن تخمدان دارم. دلیلشو نمیدونم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
ایشالا مادر میشی عزیزم. ایشالا خبر بارداری بهمون میدی.     منم اقدام بودم روز سه شنبه کیت ...

پيشو ادم بعد اقدام ديگه فقط ميگه خدا كنه تو دلم باشه واسه منم شديد تير ميكشيد

پيشو ادم بعد اقدام ديگه فقط ميگه خدا كنه تو دلم باشه واسه منم شديد تير ميكشيد

اره واقعا ایشالا که خدا واسمون از اون تودلی های قشنگشو گذاشته باشه❤️♥️

سلام من روز تخمك گذاري اقدام كردم امروز روز پري ام لك قهوه اي ميبينم.....ممكنه لانه گزيني باشه؟؟ده ر ...

اگه بعدش خونریزی نکنی ممکنه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده