2777
2789
عنوان

کیا بچشون درگیر ویروس جدید شده

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 49 پست
بتاماتوزن عوارض شدید دارهاین شربت و بده پسر من یک شب انقد سرفه کرد که گریه میکردمجاریم این شربت و گف ...

اره دیدیم گفتن عوارض داره کورتون ولی بخدا بچم خفه شده بود اصلا کبود میشد

میدم بهش دوروز خوبه باز ار نو شروع میشه

ببین پلاژین و قشنگ دو هفته بده

روشم نوشته با رفتن علائم بیماری دارو را قطع نکنید

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی عزیزم آدم جیگر کباب میشه 😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو تا دختر من ۱۰ روز مریض شدن 

۵ ساله و ۳ ماهه دهنم صاف شد 

۴ بار بردمش متخصص کوچیکه رو 

بزرگه کنارش گوش درد هم شد 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

قطع نمیکنم ،بستری شد شش روز فکرشو بکن تقریبا ده روز خوب شد باز انگاری از مدرسه گرفت

الهی عزیزم 

انشاالله زود خوب شه شربت تقویتی هم قطع نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم درسته کورتون عوارض زیادی داره ولی اگ فقط درمان همین کورتون باشه و جواب بده نمیشه ک استفاده نکرد. دختر من آسم کودکان داره وحشتناک خفه میشه با سرفه اگ عود بشه مجبورم بزنم نزنم ک خوب نمیشه عذاب میکشه

❤️❤️❤️