2777
2789
عنوان

کیا بچشون درگیر ویروس جدید شده

376 بازدید | 49 پست

ویروسی که ابریزش و سرفه شدید دارن. 

چند روز طول میکشه؟ دخترم داره عذاب میکشه نمیتونه بخوابه اصلا. رد به روزم بدتر میشه به جای بهتر شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.یک ماهه درگیر هس بچه سه سالم

دیشب از بدن درد و گوش درد جییییغ میزد سرفه خشششک نفسشو برده یه ماهه زندگی ندارم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
هنوز ب ایران نرسیده

خخخ عزیزم ی ماه بلکم بیشتر رسیده بیدار شو

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دختر من ۳هفته است درگیره خوب نمیشهاز شب تا صبح از سرفه داره گلوش پاره میشه

پسر منم اینجوریم شد هر شرایطی از گیاهی و غیره دادم خوب تشدید

شربت پلاژین کیدز گرفتم دادم سرفه هاش خوب شد بچه

روشم نوشته هم برا سرفه هم برا آبریزش بینی هم برا درد برا همه چی خوبه

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

پسر منم اینجوریم شد هر شرایطی از گیاهی و غیره دادم خوب تشدیدشربت پلاژین کیدز گرفتم دادم سرفه هاش خوب ...

هر شربت گیاهی

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

دمنوش اویشن بده بخوره براسرفه و گلو درد عالیه برا ابریزش بینی هم بخور بده و نذار یه مدت بره بیرون از خونه محیط خونه رو مرطوب نگهدای ابریزس بینیش قطع میشع

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
با یه سرچ ساده میتونی متوجه بشی که هنوز به ایران نرسیده. کشور های درگیر شامل اوکراین قزاقستان هند ...

شما چیکار سرچ داری من بچه دارم که چهار ماه درگیرش ایشون درست میگه نگاه به کامنتای همین تاپیک بنداز ببین چند نفر گفتن بچه هاشون درگیرند