2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440331 بازدید | 117674 پست

سلام دوستان 

من فردای بعد از نزدیکی خالت تهوع گرفتم و زیر دام به هم می خورد و دام ‌کمرم بسیار درد دارند و حتی بعضی مواقع لگنم خیلی کم و و رفتم سونو هم دادم گفت ضخامت اندومترت شده ۱۶ خیلی نگرانم 

به نظر شما علایم بارداریه یا ممکنه مشکل دیگه ای واسم پیش اومده 

درد سینه و حساسیت سینه ندارم فقط به زیر دلم ‌کمرم خیلی زیاد فشار میاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه مامان خانوم❤😘 ان شاالله همه منتظرا یه همچین انتظار شیرینی رو تجربه کنن از جمله خودم😉😌

انشالله گلم به زودی ❤️💋

خدایا شکرت ک منو لایق مادر شدن دونستی🙏🙏🙏
مبارک باشه مامان خانوم❤😘 ان شاالله همه منتظرا یه همچین انتظار شیرینی رو تجربه کنن از جمله خودم😉😌

راستی بچه ها یه چیزی ک یادم رفت بگم توی روزای تخمک گذاریم شبی ک اقدام داشتم نصف فنجون زعفرون غلیظ دم میکردم میریختم توی چایی کم رنگ نیم ساعت قبل اقدام میدادم شوشو بخوره. توی همین نی نی سایت شنیده بودم برای تحرک اسپرم خیلی خوبه اخه شوشو یکم کم تحرکی داشت. فکرکنم اینم تاثیر زیادی روی بارداریم داشته😝

خدایا شکرت ک منو لایق مادر شدن دونستی🙏🙏🙏

سلام دوستان راهنمایی لطفا،

من روز بیست و هشت سیکلمه دوسه روزه پایین کمرم و لگنم سمت راست درد میکنه ،و دیروز یکم لکه بینی حالت خونابه قهوه ایی دیدم وبی بی چکم منفی بود نمیدونم بخاطر کیسته یا بارداری هیچ علامت دیگه ایی ندارم کسی این حالت هارو داشته؟درضمن ماهه هفت اقدام هست 

سلام دعا کنید منم این ماه نتیجه بگیرم امروز روز بیستم دوره ام هست و علامت خاصی ندارم لتروزول مصرف کردم و روز 14 سونو یه فولیکول 20 توی تخمدان راست دیده شد آمپول hcj هم زدم البته من لوله راست ندارم که دکتر گفت مهم نیست وقتی آزاد بشه از لوله چپ میتونه وارد رحم بشه برام دعا کنید

سلام خانوما...

بنظر شما آمپول اچ سی جی باعث تاخیر تو پریودی میشه؟؟؟؟

من باید پنجشنبه جمعه پری میشدم که نشدم...

امروزصبح که روز ٣١ پری بود بی بی گذاشتم منفی شد...

٢٠ روزم هست از تزریق آمپولم گذشته...

الان بنظرتون چرا بی بی منفی شد؟

فردا از بدم جواب میده یا نه صبر کنم چند روز دیگه یا هفته دیگه؟؟؟

کسی بوده اینجوری بوده باشه؟؟؟

ممنون میشمجواب بدید نظراتونو بگین...

سلام دوستان،من ۶ماهه دارم اقدام میکنم،اما نتیجه نگرفتم،ماه پیش کلومیفن خوردم روز ۱۴ خرداد لکه بینی قهوه ای داشتم و بعدش یه پریود دردناک شروع شد،اما این ماه از درد کمرم شروع شد،دل درد خفیف دارم،یه کوچولو لکه بینی خون آبه داشتم،تهوع خفیف هم دارم ،دو روزه به شدت بدنم خسته هست و خوابم میاد اما همش احساس میکنم دارم پریود میشم،البته چون کیست داشتم دکترم بهم قرص گلوکوفاژ هم داده این ماه میخوردم،بنظرتون امکان داره باردار باشم ؟!

سلام شما آز دادین؟

سلام اره شنبه آزمایش دادم...چون آزمایش ادرارم برام نوشت سه شنبه حاضر میشه جوابش...

ولی شوهرم رفته بود که جواب آز بارداری رو بگیره بهش گفتن منفی بوده جوابش  

سلام من دوره تخمک گذاریم نزدیکی داشتم دو بار به فاصله بک روز در میان ،بعد از ۳ روز که گذشت لکه بینیم شروع شد و همچنان ادامه داره البته یه وقتایی کم و زیاد میشه ،۹ روزم مونده به تاریخ پریودم ،یعنی ممکنه باردار باشم هیچ علایمی هم ندارم ؟؟؟؟؟؟