2777
2789
عنوان

به نظرتون کات کنم؟؟

400 بازدید | 48 پست

یه پسری هست خیلی دوسش دارم باهم رل نیستیم فقط چت میکنیم دوروز پیش پسوورد اکانت اینستاشو بم داد گف برو چک کن و من وقتی رفتم تو اکانتش خیلی چیزای خوبی ندیدم  ولی مال خیلی وقت پیش بود اما مثلا یه ماه پیش به دوستانش گفته بود ک چقدر  دوسم داره و اینا ولی من واقعا نمیدونم چیکار کنم هم دوسش دارم و هم چون بچه ام نمیخوام وارد رابطه بشم 

داغونم داغووون شما بگید چیکار کنم که بعدا بدبخت نشم چون خیلی دوسش دارم و از من عکس و فیلم زیاد داره چیکار کنم بنظرتون؟؟ خواهش میکنم بهترین راه حل رو بدید 

چون الان همه میگن کات کن ولی همیشه هم کات کردن چاره نیست 

هر جوری هست فقط شما بهترین راه حل رو بدید ۱۶ سالمه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

معلومه دوست داره اینجا خیلیا اکانت شوهرشونم ندارن .حالا در حد اشنایی همینطوری ادامه بدین ی دفه نپری بگی کات ک اونم از عکسات رونمایی کنه

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم

۱۶ سال کمه.میدونم ناراحت میشی ولی بچه ای هنوز.میتونه بهت ضربه های بدی بزنه که فکرشم نمیکنی.روحی روانی منظورمه.

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp

اون چن سالشه؟ 

الان میگی ب عنوان دوستین اگه میخای باهاش وارد رابطه شی یا ب قول خودمون رل بزنی همین اول کار بگو ک اگه ی روزی از من درخواست رابطه ی جنسی داری قبول نمیکنم ببین چی جواب میده

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

چی شد الان

اونم دوست داره ؟یا فقط دوست اجتماعی این؟

عکس و فیلم چرا ازت داره؟

اگه کات کنی عکسو فیلماتو پاک نمیکنه یعنی؟تهدید میکنه؟

چندسالته؟

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸
2810