2777
2789
عنوان

به نظرتون کات کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر عکس و فیلمم اصلا نترس الان انقد اینترنت پر عکس و فیلمه کسی نمیاد مال بقیه رو پخش کنه و حتی اینکه یه نفر تهدید کنه به اینکار جرمه و شلاق داره

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
بچها میشه لطفا برام گزارش بزنید؟ بزنید لطفا خودم هرکس میگه گزارش بزن سریع میزنم حالا خودم گیر افتادم ...

زدم

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp

نمی دونم اونایی که از عاقبت عکس و فیلم دست این و اون دادن می ترسن چرا این کار رو میکنن از اول!!

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

دل نبند تهش تلخیه میشی یکی مثل من نفس تخلیه هه/:

شوخیدم😂کات نکن ولی سرسنگین باش باهاش ببینی قصدش فقط دوستیه یا ازدواج اگ ازدواج بود بازم خیلی بهش دل نبند خود من ۴سال با یکی بودم تا بعد ۴سال دید داستان ازدواجمون جدی داره میشه گفت من الان نمیتونم برو با هرکی میخای خودش رفت

همسنیم 😄

من سنم خیلی عاقلانه واسه تصمیم گیری های مهمی نیست اما اگر جای تو بودم 

تا وقتی که به آیندم و ارزش هام ضرری نمیزد تا وقتی که بهش وابسته نشدم و حالم خوب بود کنارش میموندم اما هروقت حس کردی داری وابستش میشی بیخیال این رابطه شو ❤🙂 

اگه میبینی ممکنه واقعا تهدیدت کنه ،بگو کرونا بدی گرفتی چند روز هم خبری ازت نباشه فکر کنه (خدایی نکرده) مردی🤔این بهترین راهیه که به ذهنم میرسه

بعد خب هیچ کس دوست نداره عکسایه یه مرده رو پخش کنه 

البته اگه واقعا میخوای باهاش کات کنی

خسته ام،خیلی خیلی زیاد                                       دلم تنگه پرتقاله من...🍊

خب این ینی چی!تو میای از ما نظر مخای بعد آخرش میگی نگین کات کن!میخای چیبگیم؟بگیم اره وای چه خوب ادامه بده؟عزیزم تو شونزده سالته تو ایت سایت همه جور سنی هست پس بزار هر کی براساس تجربه خودش نظر بده ن اونی ک خودت میخای. نظر منم اینه ک کات کنی بهتره ولی اگه واقعا میخادت بش بگو بیاد به خانواده ت بگه.شرایطشو نداره و این چیزا هم چرته!حداقل فقط بیا نشونت کنن اگه غیر اینه ک قطعا کات کن

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
2810