2777
2789
عنوان

به نظرتون کات کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 48 پست
دل نبند تهش تلخیه میشی یکی مثل من نفس تخلیه هه/: شوخیدم😂کات نکن ولی سرسنگین باش باهاش ببینی قصدش ف ...

چه نامرد🤕⁦☹️⁩

خسته ام،خیلی خیلی زیاد                                       دلم تنگه پرتقاله من...🍊
منظورت از چاره كار نيست چيه؟ دوستش داري ميخواي ادامه بدي يا بخاطر عكس و فيلم كه ازت داره بايد ادامه ...

گفته بود که قصدش از من فقط سو استفاده س مال اول رابطمون بوده و میتونست اونا رو پاک کنه ولی نکرد و اینکه میگم مال شاید ۴ ماه پیشه اما مال دو سه ماه پیشش رو دیدم گفته بود خیلی دوسش دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفته بود که قصدش از من فقط سو استفاده س مال اول رابطمون بوده و میتونست اونا رو پاک کنه ولی نکرد و ای ...

خو عکس و فیلم ها را نگه داشته برا سواستفاده ،اگ نبود پاک میکرد 😐

اون چن سالشه؟  الان میگی ب عنوان دوستین اگه میخای باهاش وارد رابطه شی یا ب قول خودمون رل بزنی ...

تو اون فازا نیست من قبلا بهش گفتم که حتی حق نداری بهم دست بزنی اون میگه اصلا با یه بزرگتر بیا سر قرار ما قرارمون فقط در حد حرفه

چون فکرشو نمیکرد من برم مال چند ماه پیششم بخونم با اینکه میتونست پاک کنه نکرد و این منو دو دل کرده

شاید براش مهم نبوده بخونی چون ازت عکس و فیلم داره اگ چیزی بگی تهدیدت کنه

چی شد الان اونم دوست داره ؟یا فقط دوست اجتماعی این؟ عکس و فیلم چرا ازت داره؟ اگه کات کنی عکسو فیل ...

دوسم داره و دیروز بش گفتم کات کنیم زنگ زد کلی گریه و که من فقط با تو پیشرفت کردم درس میخوندم باشگاه میرم تو نباشی پناه میبرم به سیگار و این چیزا

اگه میبینی ممکنه واقعا تهدیدت کنه ،بگو کرونا بدی گرفتی چند روز هم خبری ازت نباشه فکر کنه (خدایی نکرد ...

😂😂😂😂مرسی

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
دوسم داره و دیروز بش گفتم کات کنیم زنگ زد کلی گریه و که من فقط با تو پیشرفت کردم درس میخوندم باشگاه ...

گول این حرفارو نخور اگه موقلیت خوبی داره باهاش باش نداره ولش کن 

همه شوهرای ماهم قبل ازدواج میگفتن کوه و جابه جا میکنیم 

هرچند سنت خیلی کمه مطمئنن ازدواجی نیست قضیه بهش به چشم یه بوی فرند نگاه کن دیگه نه بیشتر

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸

خب چن سالشه این مهمه 

کارش چیه 

خانواده اش کیه ان

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
شاید براش مهم نبوده بخونی چون ازت عکس و فیلم داره اگ چیزی بگی تهدیدت کنه

عزیزم داییم ۳۰ سالشه و ار رابطمون خبر داره و همدیگه رو میشناسن ایشون هم میدونه اگه کاری کنه داییم بدبختش میکنه من از همین میترسم زیاد 

فقط نمیدونم کات کنم یا ن

2810