2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38202 بازدید | 1655 پست
نسیم عزیز سلام !
شما مطمئن هستید که پول های همسرتون شرایط خمس رو داره ؟شاید به اموال همسر شما خمس تعلق نگیره .اگر اطمینان ندارید به مرجعتون مراجعه کنید و شرایط اموال همسرتون رو برای اون ها شرح کنید و طبق نظر اون ها عمل کنید یا اگر مرجعی ندارید یکی از مراجع صفحه اول رو انتخاب کنید و از آن ها کمک بگیرید .چون سوال شما کلیه و نمی شه جواب دقیق داد.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبای عزیز سلام !
هر سه مورد حرام هستند.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
الی عزیز سلام!
عزیزم شما سوالت رو بنویس یا با پیغام بفرست ،هر وقت تو نت باشم جواب می دم. معمولا 6 به بعد آنلااین هستم.
مانیای عزیز سلام!
بهترین سن یادگیری قرآن زمانیه که خوندن و نوشتن یاد بگیره ولی قبل از اون از سن 5،6 سال به بعد که سن مهد کودک و پیش دبستانیه آموزش سوره های کوچک برای آشنایی با قرآن خیلی خوبه.
روش آموزش قرآن زیر سن مدرسه رو مهد های کودک یا مهد های قرآن و یا موسسه های آموزش قرآن بهتر می دونن .ولی برای سن بعد از مدرسه خوبه که از کلاس های خارج از مدرسه هم استفاده کنید چون متاسفانه مدارس خیلی توانایی در آموزش قرآن رو ندارند.
متاسفانه مدتی مد شده بود که خانواده های مذهبی فرزندان شون رو در زیر سن یادگیری مجبور به حفظ کامل قران می کردند. در روایات ائمه(علیهم السلام) تاکید شده که تا قبل از 7 سالگی کودک رو مجبور به هیچگونه آموزش رسمی و کلاسیک نکنید،چون در بزرگ سالی عوارض نامطلوب این اجبار بروز می کند. اگر دوست داریم فرزندان مذهبی داشته باشیم بهترین راه اینه که خودمون ملزم به رعایت شرع و اخلاق باشیم،چرا که اولین الگوی بچه در رفتار پدر و مادر او هستند.
تا وقتی روح در بچه دمیده نشده باشه گناه نداره..برای سقط بچه

آیا این حرف درسته؟
خدای مهربانم!!ازامروزتمامی مشکلاتم را بامداد ونعمتهایم را باخودکار می نویسم.میدانم تمام مشکلاتم را باپاکن مهربانی پاک خواهی کرد!!
محیای عزیز سلام!
1.گناه داره چون اگه گناه نداشت برای سقط جنین قبل از 4ماهگی جنینی کفاره تعیین نمی کردند و اگر نده به ذمه اش باقی می مونه.
2. تا قبل از دمیده شدن روح به ازای هر چند هفته کفاره جدا معین شده و بعد از دمیدن روح دیه کامل انسان تعیین شده.
اطلاعات دقیق تر رو از دفتر مراجع بگیرید.
سلام ژیلا جون.
من اوایل بارداری هستم و روز به روز حالت تهوعم بیشتر میشه.به خصوص وقتی تغییر وضعیت از حالت نشسته به ایستاده میدم سرم گیج میره و سر نماز توی سجده ها و رکوع هم به شدت حالم بد میشه.چند روزیه دارم نمازمو نشسته میخونم.میخواستم راهنماییم کنی که آیا این کار درسته و خوندن نماز به حالت نشسته چه شرایطی داره؟ چطوری سجده کنم چون نمیتونم سرم رو به زمین برسونم حالم خیلی بد میشه
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ . خدایا منو ببخش اگر گاهی فراموش می‏کنم هر لحظه زندگی پر از معجزه‏های توست . خدایا هزاران بار ممنونم
آیدای عزیز سلام!
کسى که قادر به خواندن نماز به صورت ایستاده است نمى‏تواند نماز خود را نشسته بخواند. و اگر به صورت ایستاده نمی تواند، خواندن آن به صورت نشسته اشکال ندارد.
اما کیفیت نماز نشسته اینست که: در حال نشسته بعد از نیت، تکبیره الاحرام گفته می شود و پس از حمد و سوره هنگام رکوع سر را تا روبروی زانوها خم می کنیم و پس از آن به حالت نشسته قرار می گیریم و سپس به سجده می رویم. و رکعت دوم نیز به همین صورت انجام می شود و در حال نشسته تشهد و سلام خوانده می شود
2810