2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38202 بازدید | 1655 پست
عمه مریم عزیز سلام!
در این مورد اطلاعی ندارم . اگر مطلبی در این باره دیدم حتما پست می ذارم.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
سلام خانومی

سوالم رو برات میل کردم، جواب بدی ممنون میشم
التماس دعا
دلم گرفته.... دلم عجیب گرفته است
نه این دقایق خوشبو که روی شاخه نارنج میشود خاموش، نه این صداقت حرفی که در میان این گل شب بوست....
نه، هیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی رهاند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهو کوچولوی عزیز سلام!
معذرت می خوام!فعلا ایمیلم مشکل پیدا کرده شما رو به عنوان دوست اضافه می کنم سوالت رو از طریق پیغام خصوصی بپرس.
عکس کاربریت هم نازه!
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
آهو کوچولو جوابت رو فرستادم.
بینهایت ممنون خانومی
خیالم رو راحت کردی، خدا خیرت بده
دلم گرفته.... دلم عجیب گرفته است
نه این دقایق خوشبو که روی شاخه نارنج میشود خاموش، نه این صداقت حرفی که در میان این گل شب بوست....
نه، هیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی رهاند
مامان قندک عزیز سلام!
با عرض معذرت پست شما رو پاک می کنم. انشاءالله تو کارت موفق باشی!
ژیلا جون عکس را حذف کردم
در ضمن خودتم عکس گذاشتی که ربطی به سوال شرعی نداره

به نظرت درجواب جوجولی اشتباه نکردی؟
اینکه مادر شوهرش از طرف اینا نذر کرده !!!!!!!
مگه میشه از طرف کسی هم نذر کرد؟!!!
تا اونجایی که من میدونم همچین نذری قبول نیست!
بِسْمِ اللهِ الَّذِی لا أرْجُو إلاّ فَضْلَهُ ، بـنـام خـــدا یــى کـه جـز فـضـلـش امـیـدى نــدارم، چــه آرامــشِ بــهــشــتــــ گــونــه ای دارنـــد، لـحـظـه هــایــی کــه سرشــارنــد از تـــو
زهرای عزیز سلام!
از اینکه به مطالب تاپیک توجه نشون می دی و اون رو دنبال می کنی متشکرم.
1. من به عنوان صاحب تاپیک برای نشون دادن اهمیت به این مناسبت ها عکس می گذارم.و برای نظم تاپیک مجبورم با عرض شرمندگی از دوستان خواهش کنم مطالب غیر مربوط نگذارن. به هر حال ببخشید.
2. تا اون جایی که من از سوال متوجه شدم نذر برای خود مادر شوهر جوجولی بوده چون بعدا پرسید می تونه خودش نذر رو ادامه بده یا نه . شاید جوجولی فقط متولی نذر مادرشوهرش بوده نه اینکه مادر شوهرش از طرف اون ها نذر کرده باشه و اون ها رو موظف به انجامش کرده باشه .یا شاید فقط پولش رو نذر کرده باشه و به پسر و عروسش داده باشه و اون ها هم انجام نذر رو پذیرفتن.نذر مادربزرگ برای نوه اشکالی نداره.
دستت درد نکنه دقت نشون دادی . تذکرت باعث شد دقت بیشتری کنم.شما رو به عنوان دوست اضافه می کنم و اگه اشکالی دیدی برام پیغام خصوصی بفرست.
با سلام .
از همکارای من کسی خمس نمیده . میخواستم ببینم اگر گاهی چیزی برای خوردن بهمون تعارف میکنن یا سوغاتی برامون میارنو میتونیم استفاده کنیم ؟
خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ... جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ...
طاهابانوی عزیز سلام!
فردا جوابت رو دقیق می گم.
سلام طاهابانوی عزیز!
می تونید استفاده کنید و نیاز نیست خمس اون ها رو هم بدید.
همسرم سهل انگاری می کنه روی خمس ،هر وقت هم که بهش می گم می گه همه پول های ما توی کار هست و بیشترش وام هست (شغلش ازاده )
نمی دونم چی کار کنم به نظر تون من می تونم چه کار کنم ؟؟
" در هیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم ، چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد در حالی که غصه ی کودکانه ای بیش نبود ، دریافتم کسی هست که اگر بخواهد میشود و اگر نه نمیشود ، به همین سادگی..... کاش نه می دویدم و نه غصه می خوردم فقط او را می خواندم... "
2810