2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38202 بازدید | 1655 پست
خیلی ممنونم ژیلا جون که زود جوابمو دادی.
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ . خدایا منو ببخش اگر گاهی فراموش می‏کنم هر لحظه زندگی پر از معجزه‏های توست . خدایا هزاران بار ممنونم
سلام زیلا جون
حسابی گیج شدم نمیدونم بایدچکارکنم
پارسال 28صفرسردیگ شله زردپدرشوهرم نذرکردم که اگه بچه دارشدم سال بعد مقداری به موادشله زردایشون اضافه کنم متاسفانه پدرشوهرم فوت شدن من باردارشدم ولی منجربه سقط شد میدونم بایدنذرمواداکنم ولی قصدداشتم چیزدیگه ای بجای شله زرددرهمون روزبپزم عده ای میگن اگه صیغه نذرخونده باشی اصلا نمیشه
من اصلانمیدونم صیغه نذریعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ممنون میشم جوابموبدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همتا 63 عزیز سلام!
1.چون بچه سقط شده لازم نیست نذر رو ادا کنید.
2.شرایط صحت نذر رو در صفحه 8 تاپیک نوشتم.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
سلام.
من پریودهام گاهی 5 روزه تموم میشه گاهی 6 روز.بیشتر اوقات برای اینکه لک نبینم روز 6 غروب ویا 7 ام میرم حمام .نمیدونم آیا اگه روزهایی که 5 روزه تموم میشه برم غسل کنم بعد لک ببینم جز استحاضه اس یا حیض؟
چیکار کنم ؟همون روز 7 برم غسل کنم ؟
الان هم که تحت نظر دکتر هستم ودارو مصرف میکنم 4 روزه شده .موندم چیکار کنم چون یه موقع تا قبل 7 لک میبینم.
ان الله علی کل شی قدیر
معذرت می خوام بارلی عزیز!
ایمیلم مشکل پیدا کرده به عنوان دوست اضافه ات می کنم پیغام بذار
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
بی نظیر عزیز سلام!
1.اگه شما تا روز 5 خونریزی داری و همیشه تا روز 6 لک داری،پری شما 6روزه اس. اگه همیشه تا روز 7لک داری پری شما 7روزه اس و لک ها پری هستند.و اگر با این اوصاف روز پری تون منظم باشه شما صاحب عادت عددیه و وقتیه هستید. و باید احکام این افراد رو انجام بدید(رجوع به رساله)
اما اگه گاهی لک روز 6ام و گاهی 5ام یا گاهی 7ام تموم شده باشه هروقت لک تموم شد پری تموم می شه.و عادت شما با فرض منظم بودن زمان صاحب عادت وقتیه هست و باید به احکام این افراد عمل کنید.
2.اگه 4روزه کاملا پاک می شی و حتی لک نمی بینی.باید چهار روزه قرار بدی روز پنجم غسل کنی . و دوره هایی رو که تا روز 7یا 6 لک می بینی پری حساب کنی و بعد از تمام شده لک غسل کنی. وشما صاحب عادت وقتیه هستید.
اما اگر همیشه تا روز4ام خونریزی و بعد تا قبل 7لک بینی داری پری تا زمانیه که لک دیده بشه.و شما صاحب عددیه و وقتیه هستید.
سلام ژیلا جان
ببخشید باز هم مزاحمت شدم جواب بدی ممنون میشم.
این درسته که میگن واسه بعضی کارها نذر مخصوص خودش وجود داره یا یه نذر مجرب داره.
مثلا واسه خونه خریدن یه نذر مجرب وجود داره
یا واسه گشایش کار و یا واسه رزق وروزی

میشه واسم توضیح بدی ؟ اگه جواب مثبته هم میشه بگی منبعی که میشه نوع نذر مجرب هر چیزی رو پیدا کرد کجاست ؟
مامان طاهای عزیز سلام!
جواب سوالت رو پیغام زدم.
جوجولی عزیز سلام!
تا حدی درسته.چون بین اعمال ونیات ما و اتفاقات بیرون از وجود ما رابطه وجود داره و هر کاری که انجام بدیم یا فکر و نیتی داشته باشیم در زندگی ما تاثیر می گذاره.روایاتی نیز در این زمینه آمده که اگر کار خاصی رو انجام بدیم یا ذکر خاصی رو بگیم یا سوره یا آیه خاصی رو تکرار کنیم مثلا در گشایش رزق و روزی تاثیر داره یا باعث خونه دار شدن می شه.اما در این باره به چند نکته حتما باید توجه کرد:
1. منابع روایی این گونه نذور یا اذکار،معتبر و مطابق شرع و احکام اون باشه.
2.این که این امور حتی بامنبع معتبر نتیجه صد درصد ندارندکه حتما بعد این کار ها نتیجه مطلوب حاصل بشه. یعنی اگه کسی گفت اگر این ذکر یا این نذر حتما نتیجه می ده خیلی حرف او قابل قبول نیست.چون تاثیر اون ها به شرط صلاحدید خداوند صورت می گیره.
3.ممکنه یه نذر یا ذکر برای مشکل یه فرد خاص با همون مشکل خاص مجرب باشه و برای شما تاثیر مطلوب رو نداشته باشه.
4.هنگام نذر یا ذکر خدا رو موثر حقیقی بدونیم نه اون ذکر یا نذر رو به طور مستقل.

امید مامان عزیز سلام!
شما رو به عنوان دوست اضافه کردم.
2810