2777
2789
یونیک جان
منم شبا حوصله بیدار شدن ندارم که چیزی بخورم اما متاسفانه جواب آزمایش دیابتم بدجوری زد توی ذوقم :(
از این به بعد مجبورم بیدار بشم و یه چیزی بخورم :(
عززیزم.. چه شوهر با احساسی ...نازی
شوهر من که سرش میره رو بالش خوابش میبره حالا من 100 بار بیدار بشم و برم اینور و اونور تا صبح نمیفهمه :)))
شکم منم سفت میشه.. خیلی میترسیدم الان که تو گفتی خیالم راحت شد پس طبیعیه؟
الان 2 روزه کشاله های ران ام درد میکنه..انگار گرفته باشه..اینم طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامی جون عزیزم م این چیزاییرو که میگی حتما به دکترت بگو، حتما بهت قرص میده دکتر به من به خاطر همین چیزا ایزوپرین داد که از زایمان زودرس جلو گیری میکنه.
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
نینی ها جون عزیزم لباس صفر نمیخواد خیلی بگیری اخه میگن بچه ها زود بزرگ میشن فکر کنم 2دست کافی باشه، از باقیش هم همین تعداد کافی ولی چیزی که میدونم زیاد بدرد میخوره شلوار هست.
واسه تو بیمارستان هم کلاه و دستکش و جوراب و شلوار و بادی و لباس دکمه دار استین بلند و پتو و قنداق فرنگی یادت نره.
من عاشقتم سالی.
خواهش میکنم. فدای دختر ماهت بشم من. اسم این وروجک و چی میخوای بزاری؟

فکر کنم دیگه یواش یواش باید کارو ترک کنی اخه نزدیکای ماه هشت و تا اخرش کلا ادم کارای شخصیشو هم نمیتونه انجام بده چه برسه به...
من عاشقتم سالی.
سلام دوستان
صبح جمعتون بخیر
من یه سوال مهم دارم. مخصوصا از شما یونیک جان
چه علائمی نشانه ی زایمان زودرس هست؟ یعنی اگه چی بشه باید به دکتر بگم که واسم دارو بنویسه؟ اونای که دچار دیابت دوران بارداری میشن ؟ یا کمردرد ؟
من نگرانم. البته ویزیت قبلیم با دکترم هفته ی پیش بود و گفتش که مشکلی نیست شکر خدا . تازه اول ماه ششم هستم. با این وجود می خوام کارای که خدای نکرده باعث تولد پیش از موعد میشن یا غذاهایی که نباید بخورم رو بدونم تا انشالا از چیزای بد پیشگیری کنم.
ممنون میشم کمک کنید
سلام فرزانه جون
عزیزم نگران نباش دکترت گفته خوبی، حتما مشکلی نیست.

ولی عزیزم دوستاییم که بهشون استراحت مطلق داده بودن واسه جلوگیری از زایمان زودرس علائمی مثل: سفت شدن ناگهانی کل شکم ، کمر درد خفیف پریودی. درد پریودی در شکم ، دردی که به رانها میکشه داشتندپ

درکل عزیزم سعی کن گرمی زیاد نخوری ، هر وقت هم خسته شدی حتما استراحت کن.
عزیزم سر کار میری؟ کارهایی که مجبوری زیاد سر پا وایسی خیلی خطرناک پس ترکشون کن.
بیشتر از 30 دقیقه هم پیاده روی نکن عزیزم تازه اگه خسته میشی کمتر.

راستی سونو نکردی؟ نمیدونی بچت پایین یا نه؟
من عاشقتم سالی.
البته فرزانه جان دیابت بارداری هم حتما خطر داره، حتما دکترت تو ماه هفت واست ازمایش مینویسه و ملاقات ها هم میشه 2هفته یکبار که اینجوری خیالت هم راحت تر میشه.
من عاشقتم سالی.
2810