2777
2789
عنوان

درد زایمان

123 بازدید | 21 پست

بچها من چندروز مونده به موعدم از سونو ان تی امروز دکتر معاینم کرد یه سانتم باز نشده بودم روغن کرچک خوردم رودهامو کمی را انداخت و یکم بهم درد پریودی اومد چیکارکنم دوس داشتم خودم با درد طبیعی خودم برم از آمپول فشار میترسم 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط گفت روغن کرچک بخور تو این دوروز

با امپول زیادم سخت نیستا من یک سانت باز شده بودم کیسه آبم پاره شد با آمپول زایمان کردم خیلی هم سخت نبود 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با امپول زیادم سخت نیستا من یک سانت باز شده بودم کیسه آبم پاره شد با آمپول زایمان کردم خیلی هم سخت ن ...

عه واقعا؟پس چرا ادمو میترسونن انقدر...شما چند وقت پیش زایمان کردی با اپیدورال بودی یاهمینجوری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۴ روز پیش زایمان کردم، ان شاءالله دهانه رحمت باز بشه زودتر، من خودم نرسیدم‌کار خاصی کنم، ولی خب پ ...

به سلامتی عزیزم منم دعا کن.راستش الان کمر درد اینا دارم با زیر دلم درد می‌کنه اما شدید نیست..من اولین زایمانمه خیلی کلا استرس دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سلامتی عزیزم منم دعا کن.راستش الان کمر درد اینا دارم با زیر دلم درد می‌کنه اما شدید نیست..من اولی ...

استرس اصلا برات خوب نیست... نگران نباش نهایت آمپول فشار میزنن دیگه، 

منم‌اولین‌زایمان طبیعیم بود،دوتای قبلی سزارین شده بودم،

ولی تجربه خیلی شیرینی هست،با استرس و اضطراب برای خودت خرابش نکن،

من از هفته ۳۶ دهانه رحمم باز شده بود دیگه،خیلی زودم وارد مرحله نهایی شدم

دعا میکنم به همین راحتی برات بگذره

2810