2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چهارتا نذر امام‌جواد کردم نتیجه دیدمچلشویگیر اگ خدا بخواد حاجت روامیشیمن هنوزنشدم🥲

شما هم میخونید؟

نذر امام جواد همون یاسین خوندید؟

قضاوتم نکن من سنگدل یه روز عاشق ترین روی زمین بودم...
شما هم میخونید؟نذر امام جواد همون یاسین خوندید؟

اره من چندباید چلشو گرفتم ولی چون میشه گفت حاجتم محاله هنوز حاجت روانشدم ولی بااین حال مطمعنم خدا اونقدر بزرگه که ناامیدم نمیکنه و منو به ارزوم میرسونه

اره نذرکردم اگ ب فلان حاجتم برسم ۴تا سوره یاسین میخونم و ثوابشوهدیه میکنم به امام جواد

واینکه اگ دوست داشتی چله سوره یاسین چهل شهید بگیر 

من خودم چندبار از چله های مختلف چهل شهید نتیجه دیدم

طریقه چلش اینطوریه ک برا حاجتت نیت میکنی و بعدش اسم چهل تا شهید رو روی کاغذ مینویسی 

و هرروز که سوره یاسینو خوندی ثوابشو ب نوبت هدیه میکنی ب یکی از اون شهدا

مثلا امروز که سوره یاسین خوندی ثوابشوهدیه کن ب امام علی فردا امام رضا و... اینطوری ۴۰ تا شهیدعزیز برا حاجت رواییت دعامیکنن

شهدام چون پیش خدا عزیزن دعاشون مستجاب میشه

برای ازدواج باید چله برداشتکلا نمیدونم چجوری برای حاجت بخونم🥲

من جایی نخوندن اولین بار خودم دلم کشید بخونم از اول هم ۴۰ تا میخوندم

شاید باورت نشه دیگه آنقدر جواب میده برای من که برای چیز های الکی روم نمیشه بخونم.

من ۶۰ تا یس هدیه به حمزه سیدالشهدا خوندم حاجت گرفتم

💜                                                                                                                                                                                                                                           
من جایی نخوندن اولین بار خودم دلم کشید بخونم از اول هم ۴۰ تا میخوندمشاید باورت نشه دیگه آنقدر جواب م ...

چجوری میشه بگی من حاجت دارم محال نیست

انشالله بشه میشه بگی😭😭

چجوری میشه بگی من حاجت دارم محال نیستانشالله بشه میشه بگی😭😭

هر روز یه بار میخوندم ولی واقعا با حس بود

من کلا سوره اشو دوس دارم 

واقعا از ته دل بخون

دیگه به حاجتت فکر نکن فقط بخون 

بگو عمیتجوری میخونم دیگه به چیزی که میخوای فکر نکن

۴۰ روز تمام نشده یه اتفاق مثبت برات میفته