2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای قلمبه.

امیدوارم حال همگیتون خوب خوب باشه.
من که حسابی لین روزا واسم سخت شده از طرفی شبا شکمم سفت میشه مثل سنگ و کمرم درد میگیره . از طرفی هم این خانوم منو با کیسه بوکس اشتباه گرفته . نفس کشیدن هم برام سخت شده
خدا خودش بخیر بگذرونه.
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
راستی نامی جان من شیرازم ، بیمارستان فرهمند فر رفتم ولی میدونم تهران بیمارستان صارم این کلاسارو برگذار میکنه.
به نظر من که کلاسای خوبی مخصوصا اگه طبیعی میخوای.
من عاشقتم سالی.
یونیک جان خدا دخملتو حفظ کنه
من که عاشقه تکونای پسلمم :) فداش بشم
بیمارستان صارم که خودم میرفتم غیر از اونو میخواستم
مرسی عزیزم
خوش بگذره با نی نی هاتون
بووس بووس
تکونای دختر من دیگه مثل قبل نیست، انگار که همش داره کش میاد مثل ماهی میمونه وقتی هم تکون میخوره همه جای شکمم این طرف و اون طرف میره. خلاصه خیلی باحاله ولی گاهی نفسم میگیره از تکوناش.
من عاشقتم سالی.
ولی من مامان خودخواهی هستم ، بمیرم شبا هرچی تکون میخوره یا گرسنم میشه اصلا اهمیت نمیدم اونم خودش میخوابه، ولی دیشب از دل درد و کمر درد داشتم کلافه میشدم اونم همچین لگد میزد که گفتم الان شکمم پاره میشه

بیچاره شوهرم انقدر باهاش حرف زدو شعر خوند تا خوابید.
من عاشقتم سالی.
2810