2777
2789
عنوان

دوستان که پسر نوجون دارن میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 53 پست
پس تقریبا از هشت سالگی شروع شده درسته؟؟دختر منم از هشت شروع شد براش آمپول ضد بلوغ میزنم

من نزدم دوست نداشتم توسیررشدش دست ببرم منم کلاس پنجم ابتدایی روتموم کردم پریودشدم البته من نیمه دومی هستم قدم هم 168

دخترم الان سینه داره وموهای زیرش هم تیره شدن دکترتون نگفت بعداین علائم معمولاکی پریودمیشن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نزدم دوست نداشتم توسیررشدش دست ببرم منم کلاس پنجم ابتدایی روتموم کردم پریودشدم البته من نیمه دومی ...

قدتون عالیه پس نگران دخترتون هم نباشید ..ولا من روز اول که دکتر بردم می‌گفت تا شش ماه دیگه پریود میشه با اینکه علاعم خیلی کم بود ..ولی از نظر بقیه دکترا دو تا سه سال بعدش پریود میشن

من نزدم دوست نداشتم توسیررشدش دست ببرم منم کلاس پنجم ابتدایی روتموم کردم پریودشدم البته من نیمه دومی ...

دختر من سینه داره کمی ولی موی زاعد فقط قسمت پایین تنه اون قسمتای پایینش فقط داره ..زیر بغل هم الان شروع شده کم کم درمیان دخترم تازگی ۱۰سال تموم کرده وارد ۱۱شده

قدتون عالیه پس نگران دخترتون هم نباشید ..ولا من روز اول که دکتر بردم می‌گفت تا شش ماه دیگه پریود میش ...

تازه قده باباش 184🤭منم گفتم یابمن میره یابه باباش بیخیالش شدم توکلاسشون هم چندین نفردیدم مثل دخترم سینه دراورده بودن گفتم خب پس عادیه همه اینن

قدشم ۱۴۶ به نظر شما به قد خودم میرسه؟؟خودم ۱۶۱باباش۱۷۸

انشالله برسه زیادخودت ودرگیرنکن بهش شربت کلسیم وویتامین دی مرتب بده میبینی چه قدیی میکشه من یه مدت بخاطرنرمی استخون به دخترکوچیکم میدادم ماشالله قدش خیلی بیشترهمسن وسالهاش رشدمیکرد

انشالله برسه زیادخودت ودرگیرنکن بهش شربت کلسیم وویتامین دی مرتب بده میبینی چه قدیی میکشه من یه مدت ب ...

بخدا دو ساله زندگی ندارم از استرس هزار تا مرض گرفتم ..اتفاقا ویتامین د از سه سالگی میدم خیلی تو قدش تاثیر داشت الآنم از همکلاسی هاش بلندتره ولی چون سن استخوانی جلوتره میترسم متوقف بشه 

بخدا دو ساله زندگی ندارم از استرس هزار تا مرض گرفتم ..اتفاقا ویتامین د از سه سالگی میدم خیلی تو قدش ...

گلم مطمن باش قدش خوب میشه باورکن منی که الان قدم بلنده هیچ تاثیرمثبتی توزندگیم نذاشته قدبلندیم وامتیازخاصی هم ندارم نسبت به بقیه اتفاقامردهازنهای بغلی وقدکوتاهتروبیشترمیپسندن اگه ازاین نظرمیگی

2810