2777
2789
وااای یونیک جان
من این چند روز مهمون داشتم همش سر پا بودم
تمام این دردهایی که میگی رو 2 روزه دارم
تازه خ.دمم 8 ماه به دنیا آمدم :( سابقه زایمان زودرس هم داریم
نکنه نی نی ایم داره به دنیا میاد؟
نامی جان عزیزم.
استراحت کن اصلا ار جات پا نشو دوست من که دکتر بهش گفت فقط واسه دستشویی پاشو.

دختر بیشتر استراحت کن و مراقب ذخودتو گل پسرت باش.

راستی ن ز د یکی هم خیلی بد ، نه تنها ن ز د یکی حتی تحریک عاطفی.. البته تحریک س ی نه ها که دیگه نگو
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یونیک جان
راهنماییات خیلی کامل بودن مرسی. راستش اخیرا بخاطر سرپا ایسادن زیاد هم خسته میشم هم حالت تهوع پیدا می کنم که زود استراحت می کنم. بعد از پیاده رو ی هم حس می کنم باز اینجوری میشم. حالا فعلا دیگه نمی خوام برم پیاده روی. حدود 10 روز پیش هم کمردرد داشتم که برطرف شد زیاد طولانی نبود. اما احساس می کنم همین مقدار فعالیتمم باید کم کنم با توجه به چیزای که شما گفتید.
بازم ممنون از راهنماییت
خواهش میکنم نامی جون

خواهش میکنم فرزانه جون

عزیم این چیزاییرو که میگید حتما به دکترتون هم بگید ، انشالله که خدا پشتو پناه شما و نینی های گلتون باشه.

من عاشقتم سالی.
یونیک جان
خیلی وقته که سرکار نمیرم. آره سونو انجام دادم. توی سونوهام بچه پایین نیست. اما یه بار 10 روز پیش از یه موضوعی ناراحت شدم تا دو روز حالم بد بود. حالت تهوع داشتم گاهی. میگن ناراحتی هم خیلی خطرناکه باعث تولد پیش از موعد میشه. پس شما هم حواستون باشه ارامشتونو حفظ کنید.
ممنون نی نی ها جون شما خوبی عزیزم. نینی گل شما خوبه؟
من امروز رفتم ازمایش قند کوفتی رو دادم بلاخره وای که چقدر سخت بود.
من عاشقتم سالی.
2810