2777
2789

سلام دوستان

من چند وقت پیش اومدم و خبر باردار شدنم،رو دادم اینجا

متاسفانه مثل قبلی باز nt بالا بود،دعا کنید تا قبل ۱۶هفته حتما تکلیف مشخص شه و بتونم سقط کنم،چون حتی اگر این آزمایش های تکمیلی که دادم،خوب باشن هم ،اطمینانی بهش ندارم،مثل دخترم که با وجود اکو و آزمایش های خوبش،باز مجبور شدم ۹ ماهه بدنیا بیارمش و از دستش بدم

نمی دونم خدا اگر نمی خواد برام،چرا اصلا گذاشت باردار شم😭

هنوز با ویارم گوشه تخت افتادم و هیچ کاری نمی تونم کنم،ابنجوری شد نتیجه بارداریم

نمی دونم پس اون جبران سختی هام چی شد

پسرم شدیداً منتظر اومدن این بچس،باز باید ناامیدش کنم

اگر این ویار وحشتناک رو نداشتم و تابلو نمیشد بارداریم،به پسرم نمیگفتم اصلا،تا زمانی که مطمین شم از سلامتش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من چند وقت پیش اومدم و خبر باردار شدنم،رو دادم اینجا متاسفانه مثل قبلی باز nt بالا بود ...

عزیزم حتما امینوسنتز بده بعد تصمیم بگیر 

ان تی به تنهایی معیار نیست که

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
عزیزم حتما امینوسنتز بده بعد تصمیم بگیر  ان تی به تنهایی معیار نیست که

آمینوسنتز و سلفری از نظر ژنتیکی مشکل نشون میدن،بچه قبلیم از نظر ژنتیکی و همینطور از نظر قلب کامل چک شده بود و سالم بود ولی مشکل جای دیگه بود که با این آزمایش ها مشخص نمیشه

چطور می توانم دلم رو صاف کنم که ببینم مثلا بازم از نظر ژنتیکی و... باز مشکل نداشته باشه و بارداری ادامه پیدا کنه ولی یهو مثل قبلی....

آمینوسنتز و سلفری از نظر ژنتیکی مشکل نشون میدن،بچه قبلیم از نظر ژنتیکی و همینطور از نظر قلب کامل چک ...

خداروشکر که پسر اولتون سالم و سلامته به خدا اعتماد کنید همچیزو بسپارید بهش به امید و یاری خدا براتون بهترینها رقم میخوره.. خدا خیلی بزرگتر و مهربونتر از تصور ماهاست

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
خداروشکر که پسر اولتون سالم و سلامته به خدا اعتماد کنید همچیزو بسپارید بهش به امید و یاری خدا براتون ...

پسرم رو برام نگه داره که تحمل خیلی چیزا رو برام راحت تر میکنه

منم با همین فکر ها اومدم جلو،قبلی رو گفتم شاید تو سرنوشتمون،داشتن ی بچه مریض بوده،که با دعا هامون نگذاشت بچم به عمل هم برسه،همون دو روز تو بیمارستان هم عذاب کشیدیم

اما الان دیگه چرا

دلم به چیش گرم باشه

چی می تونم بگم،ی بنده خدایی تو این تاپیک هم بود آخرین بار برا بار چهارم دختر از دست داد،می خوندمش خیلی ناراحت میشدم میگفتم چجوری میشه تحمل کرد،الان میگم ببین چقدر راحت میشه تحمل کرد،فقط ناراحتیمون زیاده،وگرنه سالها رو می گذرونیم و هیچیمون نمیشه

هر چی نگاه میکنم،نمی تونم درک کنم چرا این بلاها باید سرمون بیاد

پسرم رو برام نگه داره که تحمل خیلی چیزا رو برام راحت تر میکنه منم با همین فکر ها اومدم جلو،قبلی رو ...

خدا کمکتون کنه واقعا سخته درکتون میکنم منم پسرمو ۳۸ هفته از دست دادم خیلی روزای سختی رو گذروندم مشاور خیلی بهم کمک کرد. ولی همچی بخواست خداست تا اون نخواد برگی از درخت نمیفته انشالله خدا براتون بهترینهارو رقم بزنه

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
آمینوسنتز و سلفری از نظر ژنتیکی مشکل نشون میدن،بچه قبلیم از نظر ژنتیکی و همینطور از نظر قلب کامل چک ...

فعلا صبر کن 

هنوز چیزی معلوم نیست 

با چندین نفر از پزشکا مشورت کن 

خودتم برای اتفاق خوب اماده کن نه بد 

صرف یه ان تی بالا دلیل بر بیماری نیست 

فعلا صبر کن  هنوز چیزی معلوم نیست  با چندین نفر از پزشکا مشورت کن  خودتم برای اتفا ...

کلی نوشتم نمی دونم چرا سایت خطا داد و نیومد

حال خودم رو ندارم

فقط از خدا می خواستم اینبار ی بچه سالم بهم بده بغل کنم و شیرش بدم

کاش حداقل ی دلیل می تونستن بگن،چرا اینجوری میشه

دیگه ۳۵ سالمه 😭

کلی نوشتم نمی دونم چرا سایت خطا داد و نیومد حال خودم رو ندارم فقط از خدا می خواستم اینبار ی بچه سا ...

عریزم منم ۳۴سالم و بچه هم ندارم

۳ماه پیش جنینم به دلیل سندروم داون تو ۱۷هفته سقط کردم

میفهممت 

از خودت بهمون خبر خوب بده

انشالله همه چی خوبی پیش میره

همش با خودت بگو قرار نیست یه اتفاق تلخ دوباره تکرار شه

عریزم منم ۳۴سالم و بچه هم ندارم ۳ماه پیش جنینم به دلیل سندروم داون تو ۱۷هفته سقط کردم میفهممت  ...

عزیز چی می تونم بهت بگم

امیدوارم خدا نگاهش رو سمت ما هم کنه،ی بچه سالم و خوب بهت بده و روزهای شاد شما هم واست برسن

چشم