2777
2789

سلام، من اولین باره تو این تاپیک پست میذارم ، میخواستم تجربه خودم رو هم بگم شاید کسی با خواندنش امیدوار شد....دو سال پیش تو هفته سی بارداری دخترم بدون دلیل مشخص شده ای تو شکمم مرد و من بعد دو هفته متوجه شدم دلیل دیر متوجه شدنم هم انقباضات رحم بود که من فکر میکردم حرکت بچه هست که داره خودش رو سفت می‌کنه این رو هم بگم که کلا دختر من چندان حرکتی از اول نداشت و من درکی از  چیزی به عنوان حرکت  جنینی نداشتم ، بعد زایمان هم مشاور ژنتیک رفتم هم آزمایشهای ایمنی انعقادی انجام دادم باز هم چیزی مشخص نشد با کلی ترس و نگرانی دقیقا بعد یک سال اقدام رو شروع کردیم و ماه سوم اقدام باردار شدم ، از هفته هشت بارداری آسپرین مصرف کردم و کلا این بار زیر نظر پریناتولوژیست رفتم، بارداریم سخت بود جفتم مشکل داشت اما خدا کمک کرد و این بار پسرم سالم به دنیا اومد .... می‌خوام بگم منم همش میترسیدم و پر از فکر منفی برای تکرار این ماجرا بودم اما خدا کمک کرد .... البته تو این تاپیک چند نفری هم هستن که من رو میشناسن

سلام، من اولین باره تو این تاپیک پست میذارم ، میخواستم تجربه خودم رو هم بگم شاید کسی با خواندنش امید ...

ممنون بابت پستی که گذاشتی...اینجا هر زایمان موفق یک دلگرمی محسوب میشه خدا فرزنداتو برات حفظ کنه

شکرخدا راکه در پناه حسینم-عالم ازین خوبتر پناه ندارد♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام... بالاخره بعد از دو سال دو مرتبه لطف خدای مهربون شامل حال منم شد😭😭

با تمام وجود آرزو میکنم قسمت تک تکتون بشه🤲😭

خیلی برام دعا کنید این بار به خیر و خوشی بگذرونم🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها من هفته قبل تستم مثبت شد ولی چون به اینترنت دسترسی نداشتم نشد خبر بدم.

الان از دیشب زیر شکمم سمت چپ سوزن سوزن میشه، به نظرتون مشکلی هست؟ خیلی نگرانم.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
بچه‌ها من هفته قبل تستم مثبت شد ولی چون به اینترنت دسترسی نداشتم نشد خبر بدم. الان از دیشب زیر شکمم ...

سلام عزیزم. خیییلی بهت تبریک میگم😍😍 باورت میشه عید مشهد بودیم نمیدونم چرا همینجوری به ذهنم اومدی از امام رضا برا همه و به ویژه شما خواستم؛ خنده داره، حتی اسمتون رو هم نمیدونم😁 الانم تاپیک رو باز میکردم گفتم بیاد و پیام بارداری شما رو ببینم🤗 تا لکه بینی نداری نگران نباش، هنوز اول راه استرس داشته باشی برا آخرا نفس کم میاری☺

سلام عزیزم. خیییلی بهت تبریک میگم😍😍 باورت میشه عید مشهد بودیم نمیدونم چرا همینجوری به ذهنم اومدی ا ...

فدات شم مهربون. منم سال تحویل خدمت آقا بودم وااای که چه حالی کردم... ممنون که به فکرم بودی.. الهی هر چی میخوای خدای مهربون نصیبت کنه.. اصلا باورم نمیشه.. انگار تو خوابم..الهی خدای مهربون نظر لطفش شامل حال هممون کنه..راستش از دیشب سمت چپم سوزن سوزن میشه..انگار از داخل داره سوراخ میشه.. چشم عزیزم انشاالله خدای مهربون مراقب هممون باشه🤲😘

فدات شم مهربون. منم سال تحویل خدمت آقا بودم وااای که چه حالی کردم... ممنون که به فکرم بودی.. الهی هر ...

چیزی که من تو این سه تا بارداری بهش رسیدم اینه که اولا قرار باشه موجودی پا به این دنیا بذاره و سهمش باشه میاد، نباشه هم نمیشه؛ به خوشایند ما نیست؛ دعا کنیم و توکل. دوم اینکه قبل از شنیدن صدای قلب، پزشکا فقط چک کردن چکاپ آزمایشا و لکه بینی معیارشون هست. اگر قبل از بارداری معاینه و سونو شدی، عفونت یا مشکلی نداری ایشالا که چیزی نیست.نمیگم پیگیر نباشی،میگم که نگران نباش. سوم اینکه تو بارداری شاخ هم دربیاریم عجیب نیست😄 اینقدر که همه چیز به‌هم میریزه؛ فقط چون ما تجربه خوبی نداشتیم بیشتر حساس و دل‌آشوب میشیم‌. ایشالا که به سلامتی بغل میگیریش🥰

سلام... بالاخره بعد از دو سال دو مرتبه لطف خدای مهربون شامل حال منم شد😭😭 با تمام وجود آرزو میکنم ...

ان شالله بسلامتی و دل خوش عزیزم مبارکت باشه☺️🤩

شکرخدا راکه در پناه حسینم-عالم ازین خوبتر پناه ندارد♥️
چیزی که من تو این سه تا بارداری بهش رسیدم اینه که اولا قرار باشه موجودی پا به این دنیا بذاره و سهمش ...

توکل بر خدا.. الان رفتم سرویس معذرت میخوام دستمال کشیدم دستمال قرمز کم رنگ شد خیلی ناراحتم.. انگار تمام غمای دنیا ریخته رو سرم.. لطفا دعام کن این دیگه ختم به خیر بشه😔💔

ان شالله بسلامتی و دل خوش عزیزم مبارکت باشه☺️🤩

ممنون عزیزم. ولی لکه بینی دارم و دل درد💔

توکل بر خدا.. الان رفتم سرویس معذرت میخوام دستمال کشیدم دستمال قرمز کم رنگ شد خیلی ناراحتم.. انگار ت ...

عزیزم، حالت رو خیلی خوب میفهمم. شنیدم لکه صورتی نشانه بارداریه. چرا دکتر نمیری؟

ممنون عزیزم. ولی لکه بینی دارم و دل درد💔

سلام مهربان جون نمیدونی با پیامت چقدر خوشحال شدم آرزومه که ایندفعه صحیح و سالم بغل بگیری نی نی رو. خیلی جالبه نمیدونم چند روزه تا وقت میکنم سریع میام به تاپیک سر میزنم انگار واقعا منتظر بودم خبرای خوب بشنوم الهی شکر🙏🏼🙏🏼🙏🏼

مهربان جون یادته منم از روز ۱۹ سیکلم ماهی که باردار بودم همش لکه صورتی داشتم و ناامید بودم چقدر باهام دعوا میکردی که منفی فکر نکنم تا چند روز بعد مثبت شدن تستم هم داشتم. الان برعکس شده گلم نگران نباش ولی دکتر برو لازم باشه دارو بگیری یا سونو بشی. راستی تاریخ آخرین پریودت کی بود؟ یعنی هفته چندمی؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم، حالت رو خیلی خوب میفهمم. شنیدم لکه صورتی نشانه بارداریه. چرا دکتر نمیری؟

صورتی نیست قهوه‌ای. به دکترم پیام دادم هنوز جواب نداده. 

سلام مهربان جون نمیدونی با پیامت چقدر خوشحال شدم آرزومه که ایندفعه صحیح و سالم بغل بگیری نی نی رو. خ ...

هستی قشنگم سلام. خوبی؟ دختر نازت چطوره؟

واای هستی نمیدونی انگار ی چیزی گم کردم همش منتظرم از بچه‌های قدیمی بیان و بهم روحیه بدن.. ازت خیلی خیلی ممنونم که کنارمی. والا طبق برنامه نینی پلاس ۵ هفته. همه چی نرمال بود تا پریشب که سمت چپم سوزن سوزن شد. میگرفت و ول میکرد.. تا اینکه امروز بعد نماز رفتم سرویس دستمال که کشیدم لکه قهوه‌ای دیدم. شیاف داشتم استفاده کردم. الانم کمر درد پریودی دارم. خدا خودش کمکم کنه.. تو رو خدا خیلی برام دعا کن به خیر بگذره🙏🙏

هستی قشنگم سلام. خوبی؟ دختر نازت چطوره؟ واای هستی نمیدونی انگار ی چیزی گم کردم همش منتظرم از بچه‌ها ...

لک قهوه ای با شیاف قطع میشه من تجربه داشتم اصلا نگران نباش ، ایشالله این بارداریت مثل بارداری دوم من به خیر بگذره.... ماها بخاطر تجربه بدی که داشتیم از هر چیزی میترسیم