2777
2789
آمینوسنتز و سلفری از نظر ژنتیکی مشکل نشون میدن،بچه قبلیم از نظر ژنتیکی و همینطور از نظر قلب کامل چک ...

حق داری عزیزم 

اگه مشکل قبلی نوزادتو می دونی بگو همون مورد رو تو آمینو سنتز چک کنن

اصرار کن تکلیفتو زودتر مشخص کنن می فهمم 9 ماه تو شک موندن چقدر واسه شما سخته 

فقط دعا می کنم زودتر نتیجه ی خیر بگیری و از غصه خلاص بشی 

حق داری عزیزم  اگه مشکل قبلی نوزادتو می دونی بگو همون مورد رو تو آمینو سنتز چک کنن اصرار کن ت ...

مگر آمینوسنتز فقط نمونه برداری نیست؟

که فقط آزمایش میکنن و بازم از نظر ژنتیکی؟

مشکل بچه من فقط سوراخ دیافراگم بود،که نذاشت ریه ها رشد کنن،که اونم تو سونوی هفته بالا نشون داد

امیدوارم این یکی بچم سالم و سلامت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگر آمینوسنتز فقط نمونه برداری نیست؟ که فقط آزمایش میکنن و بازم از نظر ژنتیکی؟ مشکل بچه من فقط سور ...

من تا حالا آمینو ندادم ولی سوراخ بودن دیافراگم فکر نکنم مشکل ژنتیک بوده باشه و اتفاق بوده، دکتر خودتون چی میگن؟ می شه تو آزمایش آمینو این مورد هم چک کرد؟ 

انتی خیلی آزمایش معتبری نیست فقط درصدی از احتمالات رو نشون میده، نگران نباشید منتظر جواب آمینو بمونین انشالله که خیره

من تا حالا آمینو ندادم ولی سوراخ بودن دیافراگم فکر نکنم مشکل ژنتیک بوده باشه و اتفاق بوده، دکتر خودت ...

آره ژنتیکی نیست،و اینکه تا سوراخ بزرگ نشه و اعضا جابجا نشن،تو سونو تشخیص نمیدن،آزمایش ها که هیچی

میگن همینجوری هم سوراخ دیافراگم خیلی نادره،حالا واسه من دوبار پیش بیاد خیلیه...

جز صبر کاری از دستم برنمیاد،منتظر جواب سلفری هستم

آره ژنتیکی نیست،و اینکه تا سوراخ بزرگ نشه و اعضا جابجا نشن،تو سونو تشخیص نمیدن،آزمایش ها که هیچی می ...

عزیزم به دلت بد راه نده اتفاقی که واسه دخترت افتاده دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه خیالت راحت خود دکترها هم گفتن نادره پس به خودت استرس نده. خیلی از بارداری های بالای 35 سال و با ریسک بالا میزنن تا بیشتر بررسی بشه  پس سعی که به دلت بد راه ندی می دونم سخته ولی شما روزهای سخت تری رو پشت سر گذاشتین این هم به خیر میگذره. 

جنسبت نی نی رو نگفتن بهتون؟

انشالله که تمام این نگرانی هات تموم میشه و با دل خوش نی نی رو بغل میگیری

۲و یک دهم با crl 58 بچه قبلم هم همین بود با crl65 ولی پسرم nt یک و سه دهم بود با crl58

Crl رو یادم نیست ولی nt دخترم 2،8 و nt پسرام 2,2 دکترم هیچکدوم رو نگفت بالاس الحمدالله.. پس بدون بالا نیست nt .... انشالله صحیح و سالم بچت بدنیا میاد.. 

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
Crl رو یادم نیست ولی nt دخترم 2،8 و nt پسرام 2,2 دکترم هیچکدوم رو نگفت بالاس الحمدالله.. پس بدون بال ...

بچه هات رو داری عزیزم؟

نمیگن این رو دقیق،اما من چون انگار دوباره تکرار قبل هست،خیلی حالم رو خراب کرده،ترسیدم

عزیزم به دلت بد راه نده اتفاقی که واسه دخترت افتاده دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه خیالت راحت خود دکترها ه ...

ترس تکرار تا وقتی بچم رو بغل نگیرم سالم،ازم دور نمیشه

گفت احتمالا پسر،قبلش میگفتم دختر می خوام ،الان میگم خدایا فقط سالم باشه

ترس تکرار تا وقتی بچم رو بغل نگیرم سالم،ازم دور نمیشه گفت احتمالا پسر،قبلش میگفتم دختر می خوام ،الا ...

هر روز به یادتم و برات دعا میکنم جان مریم جان هر روز برات صلوات میفرستم تا بیایی خبرهای خوب بدی قربونت برم

بچه هات رو داری عزیزم؟ نمیگن این رو دقیق،اما من چون انگار دوباره تکرار قبل هست،خیلی حالم رو خراب کر ...

بله الحمدالله دوتاشونو دارم فقط بچه دومم بخاطر خفگی با بند ناف آسمونی شد.. اونموقع که دخترتون فوت شد من تو تاپیک بودم فکر میکنم یه مشکل نادر بود انشالله که دیگه هیچوقت تکرار نمیشه براتون خداروشکر پسرتون سالم الحمدالله و این نشون میده اون دخترتون ناخواسته اینطور شده.. خدا به دلتون آرامش بده میدونم چقدر روزای سختی رو میگذرونی منم سر بچه سومم سه روز یبار nst بودم از استرسم تموم بیمارستان میشناختنم بسپار بخدا انشالله درست میشه..

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
منم پسر اولم را یک سالش بود که از دست دادم خیلی شکستم خییییلی روزای سختی بود ولی خدا رو شکر الان دو ...

آخی خداروشکر

خدا پاداش سختی هات و با دوتا دسته گل بهت داد🥰

چرا پسرت آسمونی شد

اگه سختت نیست بگو

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
ترس تکرار تا وقتی بچم رو بغل نگیرم سالم،ازم دور نمیشه گفت احتمالا پسر،قبلش میگفتم دختر می خوام ،الا ...

جان مریم جان

از خدا میخوام نی نی گلت و صحیح و سلامت بزاره تو بغلت

و جبران همه روزهای سختت بشه

ما رو از حالت باخبر کن.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم♥️

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱