2777
2789
عزیزم منم یه ماه خونریزی داشتم تا کم کم خودش کم شد تازه بعد اینکه قطع شد دو هفته بعدش من دوباره پر ...

اوه.مرسی عزیزم

اره.واقعا کلافه کننده هست

کلا بدنم بی حسه

انشالله به زودی خبر از روزهای خوشت بدی

با دکترت مشورت کن شما آخه تا حالا سرکلاژ نکردی نگاه به من نکن بعضی وقتها استثنا پیش میاد حالا شا ...

عزیزدلم

بمیرم برای حالت

اخه خیلی جاها دیدم گفتن با وجود سرکلاژ

زایمان زودرس گرفتن🥺

به قولی بچه اگر روزی خور این دنیا باشه

میمونه 

اگرم نباشه نه

برای من که قسمت نبود

انگار همه چی یه خواب بود

تعریف میکنم ولی باورم نمیشه اصلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جانم عزیزم.. میفهمم. منم تنها زار میزنم با هرچیزی زود دلم میشکنه. دلیل از بین رفتن بچه چی بود؟ چرا ا ...

من تو خونه کیسه آبم پاره شد تو 39 هفته و 4 روز 

رفتیم بیمارستان بستری شدم با شرایط خوب و اوکی حال پسرمم خوب بود ولی بی دقتی کردن قلب پسرمو چک نکردن دکتر هم دیر امد نگو دکتر کشیک هم نبوده بیمارستان اینو تازه فهمیدم چون کمیسیون پزشکی بیمارستان هم سر این قضیه مقصر می دونه

دیر سزازین شدم و پسرم دچار افت اکسیژن و آسیب مغزی شد احیاش کردن و 49 روز زجر بیمارستان بهش دادن آخرش هم نموند

بدترین و زجرآورترین روزهارو گذروندم خدا سر هیچ مادری نیاره

دکتر میگه صبر کنم تا 8 ماه بعد اقدام کنم این ماه نتونستم ولی ماه بعد به امید خدا اقدام می کنم 

برام دعا کنید دلم واقعا یه نوزاد سالم و سلامت میخواد بهش شیر بدم برسم بهش بزرگش کنم نگاهش کنم جای محمدپارسامو برام پر کنه الهی بمیرم براش که فقط شناسنامش برام موند و اسمش 

عزیزدلم خدا بهت آرامش بده داغ دلمون یکیه من چی بگم که با وجود سرکلاژ هم بازم پسرمو از دست دادم ۲ ...

خدا خودش بهت تاب و تحمل بده عزیزم 

مطمئنم بارداری بعدیت نوزادتو صحیح و سلامت بغل میگیری

طوری که شما به خدا اعتقاد داری خدا هم تنهات نمیزاره مطمئنم 

من تو خونه کیسه آبم پاره شد تو 39 هفته و 4 روز  رفتیم بیمارستان بستری شدم با شرایط خوب و اوکی ...

وای خدا چقد غم انگیز. من بچه ام رو ندیدم اصلا. ولی همش انگار گم کرده دارم... من میخوام ماه دوم به بعد اقدام کنم ببینم چی‌میشه.... ولی به نظرتون حتی بچه دیگه بیاد این بچه فراموشمون میشه؟ من همش دارم با خاطرات بارداریم زندگی میکنم. بچه اولتون بود؟

وای خدا چقد غم انگیز. من بچه ام رو ندیدم اصلا. ولی همش انگار گم کرده دارم... من میخوام ماه دوم به بع ...

نه بچه دومم بود دخترم 8 سالشه 

پسرم 3450 گرم بود ولی یک روز قبل رفتنش یک کیلو هم نبود زجر کشید آب شد همش جلو چشمامه

پسر عین ماهمو کشتن خدا لعنتشون کنه حلالشون نمی کنم 

وای خدا چقد غم انگیز. من بچه ام رو ندیدم اصلا. ولی همش انگار گم کرده دارم... من میخوام ماه دوم به بع ...

چون پسرتونو ندیدین اره عزیزم با امدن فرزند بعدی حتما حالتون خوب میشه فقط بخاطر سنگینی غمی که دارین تحمل می کنین پخته تر میشین با همین غم هاس که بزرگتر میشیم مرتبمون تغییر می کنه دیگه آدم سابق نمیشیم. 

مرگ پسرم به من شخصا خیلی درس ها داد یکیش اینه که این دنیا و تمام لحظاتی که توش غرقیم به آنی بنده و ممکنه تو ثاینه ای ورق زندگیمون تغییر کنه پس نه به شادی هاش دل می بندم نه تو غصه هاش غرق چون هردوشون میگذرن، عمر کردن تو این دنیا فقط فرصته کوتاهیه که داریم پس سعی میکنم فقط از خودم اثر خوب و خاطره ی خوب بزارم و برم، اگه دنیای بعد مرگی هست خیالم راحته پسرمو می بینم اگه نیست هم که دیگه هیچ پس دیگه از مرگ هم نمی ترسم 

کار ذهن بزرگ کردن غصه ها و ربط دادن هر شکستی به غصه هاست نباید افسار زندگیمو بدم دست ذهنم وگرنه میشم یه آدم افسرده، دوباره پا میشم دوباره تلاش می کنم آدمی به امید زنده اس 

دو ماه خیلی کمه عزیزم بزار رحمت حسابی خوب بشه حداقل 2 تا پریدی بگذرونی 

نگران نباش هرچقدر بگذره صبرت هم بیشتر میشه

انشالله خیلی زود به خواسته ی دلت برسی

دو ماه خیلی کمه عزیزم بزار رحمت حسابی خوب بشه حداقل 2 تا پریدی بگذرونی  نگران نباش هرچقدر بگذر ...

من بعد یک ماه پریود شدم. زایمانم اوایل شهریور بود اوایل مهر پریود شدم. گفتم بعد پریود آبان اقدام رو شروع کنم. چون بدن من گیرایی بالایی نداره از طرفی سنم هم داره بالا میره. این روزا همه چی برام بی معناس. هیچی خوشحالم نمیکنه با هیچی هم ناراحت نمیشم انگار زندگی برام پوچ شده. قبل این مساله من خیلی ادم پر انرژی بودم الانم دارم سعی میکنم ظاهرم عادی باشه ولی خوب از داخل پوکیدم.....

نه بچه دومم بود دخترم 8 سالشه  پسرم 3450 گرم بود ولی یک روز قبل رفتنش یک کیلو هم نبود زجر کشید ...

خیلی سختی کشیدید جلوی چشمتون بچه ذره ذره آب شد از بین رفت.‌شیر میدادید بهش؟ مرتب یالا سرش بودید؟

دو ماه خیلی کمه عزیزم بزار رحمت حسابی خوب بشه حداقل 2 تا پریدی بگذرونی  نگران نباش هرچقدر بگذر ...

شما که قرار بود سزارین بشید چرا تو هفته چهل هنوز زایمان نکرده بودید که این بلا سرتون اومد؟ قبل پاره شدن کیسه اب مثلا هفته ۳۷ یا ۳۸ میرفتید برای زایمان. من هم اول هفته ۳۹ بودم مدام میگم کاش هفته ۳۷ زایمان کرده بودم. بچه ام هفته ۳۸ تو شکمم مرده بود. هنوز نمیدونم علت چی بود. قلب کوچیکش یهو ایست کرده بود

عزیزدلم بمیرم برای حالت اخه خیلی جاها دیدم گفتن با وجود سرکلاژ زایمان زودرس گرفتن🥺 به قولی بچه ...

قربونت عزیزم

خدانکنه

آره والا واسه منم مث یه خواب شیرین بود انگار

چه کنیم کاری از دستمون برنمیاد

ان شاءالله سری بعد خواب خوشمون به واقعیت تبدیل میشه و بچه هامون و بغل میگیریم با یه دنیا عشق

و گذشته تلخمون رو به فراموشی میسپریم....

شما سنت کمتره حالا وقت داری نگران نباش

هرکاری که فکر میکنی درسته انجام بده

بسپر به خدا ،خدا خودش بهترین راه و جلوت میزاره♥️

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
چون پسرتونو ندیدین اره عزیزم با امدن فرزند بعدی حتما حالتون خوب میشه فقط بخاطر سنگینی غمی که دارین ت ...

دقیقا

واسه منم یه تجربه بزرگی بود

درسته تلخ بود

ولی درس خوبی بهم داد

اینکه فقط خدا باید بخواد همین...

وقتی همه چی این دنیا دست خداست

از افتادن یه برگ درخت ......

دیگه غصه واسه چی بخوریم

درسته تلخه سخته

ولی احساسم میگه یه جورایی ماها بنده های خاص خداییم🥰

داریم امتحان پس میدیم

به سختی با گریه و زاری و گلایه

ولی داریم قوی میشیم واسه ادامه زندگی

خودم هیچوقت فکرشم نمیکردم من و با بچم امتحان کنه

باورم نمیشه که چه روزهایی گذروندم

الان که فکر میکنم 

منه موجود ضعیف چجوری اون روزها رو تاب آوردم

فقط خدا بوده

مطمئنم خدا مارو خیلی دوست داره

چنان پاداش این روزهامون و بگیریم که از ذوقش فقط گریه کنیم🥰

تازه پاداش اون دنیامون و جلو جلو گرفتیم

چی ازین بهتر♥️

به قول شما دنیا فرصت کوتاهیه

و زندگی جریان داره

چه بهتر فکرمون و کنترل کنیم که این دو روز دنیا رو حداقل با دید مثبت بنگیرم

مطمئنم زندگی هم روی خوشش و به ما نشون میده،

با ناله کردن و گریه زاری هیچی درست نمیشه

تهش فقط سر دردش واسمون میمونه.

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
خدا خودش بهت تاب و تحمل بده عزیزم  مطمئنم بارداری بعدیت نوزادتو صحیح و سلامت بغل میگیری طوری ...

قربونت عزییییزم

من مطمئنم داستان زندگی ماها

به خوشی ختم میشه

دلم اینو میگه♥️

خدایا شکرت

برای شکیبایی و صبری که به من دادی

که لحظه های بزرگ اندوه را تحمل کنم.....