2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737885 بازدید | 44694 پست
یکمم ازشلوغی خونه میزبان بگم براتون. طوری بود که همه اعتراض میکردیم خونت خیلی شلوغه😁تازه میگفتن نصف ...

آخ گفتین منم جدیدا خونه هرکی میرم همش با خودم میگم مثلا فلان وسیله اضافه ست برا چی اینو نگه داشتن؟ یا همش تو ذهنم دارم خونه شونو پاکسازی میکنم و از اینکه نمیتونم در عمل کاری انجام بدم عصبی میشم.

هر چی هم با خودم میگم این سبک زندگی اوناست و به من ربطی نداره باز بعد چند دقیقه میبینم دارم تو ذهنم پاکسازی میکنم خونشونو😂

خلاصه جوری شده که فقط تو خونه خودم آرامش دارم و هرجا که میریم دوست دارم زودتر برگردم خونه خودم.

نهال🌱

آخ گفتین منم جدیدا خونه هرکی میرم همش با خودم میگم مثلا فلان وسیله اضافه ست برا چی اینو نگه داشتن؟ ی ...

دقیقا عین من تو روشون نمیگم چیزی، بعدا تو ذهنم کلی پاکسازی میکنم خونه شون رو با خودم میگم اگر خونه من بود چققققققد خروجی می‌داشت 😃😃😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیزاول بگم که من خیلی وقته میخوام واسه شما کامنت بذارم❤️مشخصه خانم بسیار خوش قلب و مهربون ...

سلام دوست عزیز ،این از لطف و بزرگواری شماست که منو قابل میدونید و میگین برام دعا کنید .من هم ندیده شما و همه ی کاربرای این تاپیک و دوست دارم ،ارزوی سلامتی برای خودت و خانواده ی محترمت دارم 🙏والا من همیشه اول دعاهام برای کل هموطنان عزیز هست بعد برای خانواده ی خودم ،چون اینجوری احساس آرامش بهم دست میده .....درباره ی همون افرادی که هم گفتین بهتون زنگ میزنن و کلی وراجی میکنن میتونین بهشون تذکر بدین یا برای یه مدت بندازشون تو لیست سیاه 🤣🤣🤣🤣🤣حقیقتش من خیلی اطرافم افراد ورورجادو هست ،اما خاله ام خدایی دیگه یه پدیده ی نادره 🤣بشدت هم ماکسیمالیست هستن .هروقت بهمون زنگ میزنه ینی قشنگ میریم زیر سرم ازشدت سردرد و سرگیجه ...بارها هم بهش گفتیم خاله برای مغزت بده اینهمه تلفن رو گوش ت خوب نیست ،اما گوگوش شنوا 🙄🙄البته تنهاییشم تو این تلفن زدنا  بی تاثیر نیست .همه ی بچه هاش ازدواج کردن و رفتن ... نمی‌خوام به خاله ام بی احترامی کرده باشم و اگه لقب ورور جادو بهشون میدم فقط خواستم مزاحی کرده باشم ...اما واقعا این افراد خودشون باید فکر کنن مردم کار و زندگی دارن ،واینهمه وراجی نکنن ...خودمم خیلی دوست دارم تو مکالمه هام مینی‌مال بشم .و افراد پرحرف و یجورایی حذف کنم البته همشونو ک نمیشه بعضیاشون سنی ازشون گذشته و من نمیتونم واقعا بی احترامی کرده باشم یجورایی احترام موی سفیدشون و دارم 😃😃من خودم دوست دارم از همه لحاظ مینی‌مال بشم ،چه از لحاظ استایل ،خونه زندگی ،ذهنی ،صحبت ،خرج کردن ،خلاصه همه لحاظ ..عاشق سبک مینیمالم.اما خیلی فاصله هست تا به اون نقطه برسم ..بازم ممنونم ازتون که به من لطف دارین ،از خدا می‌خوام که همیشه سلامت و خوشبخت باشی با کل خانوادتون ،سپاس 🌺♥️🌺😘🙏

👩‍❤️‍👨
من لذت میبرم از هم صحبتی با شما فرشته جان ❤️

منم همینطور عزیزم .باعث افتخاره که همچین دوستانی اینجا دارم .ندیده و نشناخته دوستتون دارم و یقین دارم که همتون آدمهای بسیار فهیم و با اخلاقی هستین،دوراز هر تعارفی 🌺♥️

👩‍❤️‍👨

خروجی های امروز یه کلاه ،یه شال ،یه المنت سماور ،یه چاقو که دستش شکست ،یه مداد تراش اونم شکست و رفت خروجی ،یه دفتر ........ورودی هیچی بجز خوراکی که از واجباته دیگه ...موفق باشین دوستان 

👩‍❤️‍👨
دقیقا عین من تو روشون نمیگم چیزی، بعدا تو ذهنم کلی پاکسازی میکنم خونه شون رو با خودم میگم اگر خونه م ...

منم کلی خودمو کنترل میکنم هیچی راجع به وسایلشون نمیگم بعد جالب اینجاست بعضیاشونم با وجود این همه انباشتگی بازم میگن آره میخوام فلان وسیله رو هم بخرم یعنی همش فکر وسیله اضافه کردن به خونشونن🤦🏻‍♀️

نهال🌱

سلام دوستان خروجی های من

یک جفت جوراب مشکی راه راه سفید باعکس خرسی+لباس پایین تنه دادم به خواهرزادم

شوهرم فن صنعتی نو دیوار می‌خاست بفروشه مسجد محل شون نیاز داشت وقف مسجد کردیم،🥰

روروئوک بچم +گنجه میخاییم بدیم به کسی که افراد نیازمند می شناسند

داروهای تاریخ گذشته شامل شربت وقرص

یکسری داروهای گیاهی از دوسال پیش حداقل مونده

حوله شوهرم خراب شده بود میخاستم براش بخرم دیدم حوله برامون سوغاتی آوردن،اینطوری از خرید یک حوله جلوگیری شد

۷_۸تا ظرف پلاستیکی مال خورشت رستوران هست 

دوتا ظرف دکوری که گنجه بوده+اپلیدی که استفاده نمی کنم میخام بزارم تو دیوار

حدود۴۰تا بیگودی دائمی و تور برای دوره می رفتم خریده بودم دیگه استفاده نشده +رنگ مو که تا آخر سال تاریخ داره گذاشتم ببینم کجا بدم بدردش بخوره

در مورد تن پوش هم مال جهازم زیر بغلش پاره شدبرش زدم دورش دوختن بردم خونه مامانم با خودم حوله نمیبرم

بقیه اش دلا دوختن وقتی بچه ها دستشویی میبرم  روش وایمستن پاهاش خشک بشه

شوهرم هم گفت حوله تن پوش نمیخام برام کوتاه

اون خودم استفاده کردم اونم از قسمت زیربغل پاره شداینم برش زدم گذاشتم با یه لایه پلاستیک سردوز بزنم برای وقتهایی که بچه ها آب بازی کنند زیرشون پهن کنندیا وقتی بزرگ تر شدن با آبرنگ رنگ انگشتی بازی کنند پهن کنم

شاید دوباره خواستم حوله بگیرم، شاید استخری بخرم

یه تاثیر دیگه که مینیمالیسم رو زندگیم گذاشته اینه که دیگه همش تو فکر خرید نیستم مگر چیز های ضروری

چند روز پیش با یکی از اقوام داشتم صحبت میکردم میگفت آره فلان جا یه گلفروشی بزرگی داره انواع اقسام گل های آپارتمانی و... فقط باید پول زیاد داشته باشی بری خرید کنی🤭

بعد یادم افتاد منم قبلا هر جا میرفتم دغدغه م این بود که چرا من پول ندارم از همه اینا بخرم یا حداقل اونایی که کاربردی ان رو بخرم کلا هرچی میدیدم فکر میکردم باید بخرم😁

ولی الان اصصلا این دغدغه رو ندارم مثلا درمورد همون گل طبیعی، خب من حالم با همین گل هایی که دارم خوبه و تعدادشون هم به نظرم کافیه چرا باید برم گلدون جدید بخرم؟

یا مثال دیگه ش یه بطری عرق کاسنی و یه بطری گلاب همین چند روز پیش تاریخشون گذشته بود و ریختم دور. پس منی که اصلا عرقیجات استفاده ندارم چرا باید هر سری که میرم عطاری یه بطری عرق گیاهی جدید بخرم؟ درحالیکه اگه قبلا بود سریع میرفتم از هر کدوم یه بطری میخریدم که شاید لازم بشن و من نداشته باشم! 

نهال🌱

سلام خروجی های این هفته 

سبد و آبمیوه گیری دستی و چاقو کیک می‌ره تو کیسه بازیافتیا 

گلدانهارو دادم مامانم توش کاکتوس بکاره

چاقو، همسرم از این دوتا خریده مامانمم لازم داشت گفت یکیشو بدم بهشون 

مهرها ،یکی رو بردم خونه مامانم اونجا مهر کم داریم اون یکی هم خروجی می‌ذارم تو باغچه

دوتا ازصندلی های نهار خوریمم شد خروجی یکیشو گذاشتم بیرون بردن یکیشو مامانم خواست دوتا صندلی و میزش مونده که فعلا همسرم میگه تا موقع اسباب کشی نگه داریم بعد.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

چندسال پیش واسه همه مون پتو ژله ای خریدم که تو تابستون استفاده کنیم ولی هی میگفتم بذار بعداً بذار از این خونه بریم بذار اسباب کشی کنیم دیگه مامانم دعوام کرد🫤 استفاده کن. بنابراین دوتا پتو ژله ای واسه بچها دادم پتو دخترمم مامانم لازم داشت دادم بهش یه پتو هم از پتوهای مامانم خروجی شد .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil