بچها منم بااین معضل جابه جایی وسیله ها مشکل دارم آشپزخونه مون فقط سه تا کابینت کم عرض داره و من با کمترین وسیله باز بااین کابینتا درگیرم برای اینکه حرص کمتر بخورم هی میگم کممونده برم خونه خودم، صبر داشته باش بعدش الکی عشق میکنم 😂
. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم . Bize göre değil bizim için değil
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی وقتا این تزئینات به چشم خودمون شلوغ نمیاد خود من اوایل که با این تاپیک اشنا شدم فکر میکردم منم ...
یه نکته مهمی که توی کتابی که میخونم نوشته اینه که : جایی رو که قراره پاکسازی کنید ، مثلا کمد یا اصلا یه اتاق ، اول بطور کامل کامل خالی کنید
چون وقتی خالی میکنید تازه ممکنه ببینید بعضی لوازم اصلا نیاز نبوده ولی همینجوری که نگاه میکنیم به ذهنمون شاید نرسه چون همیشه اون وسیله رو دیدیم و چشممون عادت کرده
سلام خانما من خیلییی از دندون پزشکی میترسم شدیداً ولی س تاندون دارم ک هم جراحی میخان هم کشیدن و بخاطر ترسی ک دارم ۴ساله دارم درد میکشم ولی الان میخام تو دندونام مینیمال باشم برم دندونی ک خرابه رو بکشم و بجاش دندونای سالم بزارم برام دعاکنین از پیش بربیام اینم ی مدل خروجهتبدیل دندون خراب ب دندان سالم دعاکنین تروخدا