سلام دوست عزیز
اول بگم که من خیلی وقته میخوام واسه شما کامنت بذارم❤️
مشخصه خانم بسیار خوش قلب و مهربونی هستید.من ندیده دوستتون دارم😍
چون دلتون خیلی پاکه میخواستم ازتون بخوام که برام دعا بکنید🙏🏼
دوم این که چقدر زیبا می نویسید خیلی وقتا با کامنتاتون از خنده غش می کنم و البته بسیار سلیس و روان که آدم قشنگ صحنه ها رو تجسم می کنه و البته من دوست دارم لهجه شیرین تون رو بشنوم.این به نظرم عالیه که آدم به جز فارسی به گویش دیگه ای هم مسلط باشه.ولی متاسفانه از ایرانی ها نژادپرست تر کسی نیست.(من خودم فارسم) اینو من نمیگم دوست لر بختیاری ام که خودش چند ساله مقیم خارج از کشوره میگه. حتما سخته براتون برخورد با این آدم ها
و سوم درباره مکالمه مینیمال (از بحث تاپیک دور نشیم که هونامیک جان دعوامون نکنه😅) من درکتون می کنم چون یکی دو تا از نزدیک ترین کسانم مثل اون خاله شما هستند و واقعا منو دچار تنش و سردرد می کردن مکالمه باهاشون وقت و انرژی خیلی خیلی زیادی ازم می گرفت همسر و بچه هام بشدت شاکی میشدن و حتی مراعات سر کارم رو نمی کنن اگه رو بدم بهشون، چند باری سر کار برام دردسر شد یکم چون چند ساعت آشغال بود خطم! خلاصه از زندگی میندازن آدم رو... بشدت سمی هست مکالمه با این افراد چون اکثر حرفاشون هم آه و ناله و انرژی منفیه!😫😫😫 و اکثرا میخوان روی من و شما (ببخشید) بالا بیارن تا حالشون خوب بشه و فردا دوباره از نو...
باید بگم که حالا که متوجه ضررهای این مکالمات هستید باید قبول کنید که بهای این کار رو بپردازید(بهاش دلخوری اوناست) و کم کم با بهانه های مختلف از زیر بار مکالمه باهاشون خلاص بشید اگه راهکار میخواید براتون توضیح میدم
پستم طولانی شد...