2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

خب اومدم گزارش پاکسازی دیروزمو بدم

پوشه اسکیرین شات های گوشیم قبل از پاکسازی ۷۰۰ تا عکس داشت که ۲۰۰ تاشو ریختم روفلش و بقیشم پاکسازی کردم و فقط ۱۵۰ تا موند🥳

از پوشه دوربین هم حدودا ۲۲۰ تا عکس پاک کردم ولی هنوزم ۱۱۰۰ تا عکس و فیلم داره که باید یه مقدارشون رو بریزم رو فلش

پوشه پینترست هم فکر میکردم پاکسازیش خیلی سخت باشه برام ولی برخلاف چیزی که فکر میکردم خیلیم آسون بود و از اونم حدودا ۲۰۰ تا عکس پاک کردم و ۴۵۰ تا مونده فعلا

دیگه کم کم دارم تو زمینه عکس و فیلم هم مینیمال میشم

در زمینه کارهای خونه هم دیروز بعد از حدود دو هفته اولین روزی بود که خونه بودم و وقت آزاد داشتم که حسابی به کارهای خونه رسیدم

اول از همه فرش رو کامل شامپو فرش کشیدم و کاملا تمیز شد 

بعد گردگیری کامل خونه، بعد تمیز کردن آینه ها، بعدم پایه گلدون رو کامل زیرش و طبقه هاش رو تمیز کردم، آخر سر هم جارو کشیدم.

البته هنوز کارهام تموم نشده و امروز باید گاز و سینک و یخچال رو تمیز کنم و بعدم بالکن و سرامیک ها. بعد از اون هم باید یکم جابه جایی انجام بدم تو کابینت ها.

نهال🌱

چطور متوجه طبعم بشم؟با این تستای مزاج شناسی آنلاین میشه؟البته با این حساب فکر کنم بی خیالش بشم بهتره ...

من شنیدم برای دور کردن این پشه جدیده خوبه بوش باعث میشه تو خونه نیاد

نمیدونم درسته یا نه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه حوله تن پوش چند ساله دارم که جنس خوبیه ولی سنگینههههیعنی بعد حموم اینو می‌پوشم بیشتر خسته میشم ...

دوست من چندسال توی کار خرید وفروش حوله ورروفرشی وروتختی واینابود میکفت حوله بانخ بلو ازهمشون بهتره. به توصیه شون برای پسرم ازاین مارک گرفتم عالیه خیلی هم سبک. برای همسرم مارک لطیفه بوذ که بشدت افتضاح. هرسری یه جاییش پاره میشد وهمه جا پر خرده حوله بود که چندوقت پیش خروجی شد

لطفالایک نکنین. 
خانم ها من ی سوال دارم:روتختیم و رو بالش هاش با اینکه مدت زیادی ازش استفاده نکردیم ولی زیباییشو از د ...

من دوسال پیش ازسرای ایرانی قم گرفتم خیلی پف پفی نیست ورنگش نسکافه ای پتینه ایه.خیلی شیکه وهرکی دیده عاشقش شده ولی مارکشو نمیدونم چیه. امابه نسبت بقیه پفش کمتره ویه حالت شاینی داره

لطفالایک نکنین. 
عالیهمنم تا حد امکان ، موقع خرید کیسه نایلونی نمیگیرم ، از خونه برمیدارم و هر چی میخرم میذارم داخلش ...

ولی من همیشه میکیرم ومیارم تاشون میکنم میزارم توی استندی که ازداخل به کابینت زیرسینک وصله برای جای زباله چون سطل اشغالم کابینتی وکوچیکه. ازاونطرف سالی یکبارکیسه زباله میگیرم برای وقتایی که مهمون دارم استفاده میشه. یجورصرفه جویی هم هست برام

لطفالایک نکنین. 

✅️۶ تا چاقو دارم الان استفاده کردم دیدم تو دستم راحت نیست می ذارم برای خونه باغ.

✅️من دوتا خاک انداز دارم واقعا یکی اش برام کافیه ولی نمی تونم دومی خروجی بذارم همچنان تو پنتری

شادی صدام کنید

امروز قسمت وسایل خیاطی رو پاکسازی کردم

کلی خرت و پرت خروجی شد

و ورودی یه قرقره مشکی لازم دارم

همه وسایل کوچولو رو هم داخل یه باکس 

نظم دادم💪

یه مشورت میخواستم 

من پنج سال پیش، دوره نازک دوزی رو کامل آموزش دیدم 

اما این مدت اصلا خیاطی نکردم و فراموشم شده🙄

الان یکی از همسایه هامون بهم کمک می‌کنه 

و اگر سوالی داشته باشم راهنماییم میکنه

ولی اصلا حس خیاطی ندارم

چون لباسای سایز من ، اکثرا با قیمت مناسب پیدا میشه😅

ولی از طرفی کلی هزینه کردم

آموزش دیدم

چرخ خیاطی ژانومه خریدم

هیچ بهره ای ازش نبردم🥲

به نظرتون همه وسایلو جمع کنم بدم بره

یا کم کم خیاطی رو شروع کنم باز؟

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
امروز قسمت وسایل خیاطی رو پاکسازی کردمکلی خرت و پرت خروجی شدو ورودی یه قرقره مشکی لازم دارمهمه وسایل ...

سلام دوست عزیز، چقدر خوب که خیاطی بلدین، حیفه که این هنر ارزشمند رو کنار بذارین، خیلی دور خودتون رو نیازی نیست شلوغ کنید ولی چرخ خیاطی رو رد نکنید. 

امروز قسمت وسایل خیاطی رو پاکسازی کردمکلی خرت و پرت خروجی شدو ورودی یه قرقره مشکی لازم دارمهمه وسایل ...

به نظر منم اگه استعدادش داری چرخ خیاطی نگه دار چون خیاطی تو خونه وزندگی آدم نیازه.

ولی مثلا اینجوری نباشه همش پارچه ودکمه ونخ این چیزا بخری وانجام ندی.انباشتگی ایجاد نکن.

شادی صدام کنید

سلام منم مثل شما هستم دقیقا .زیاد اهل لباس دوختن نیستم اما بازم در طول سال چند بار  به چرخم احتیاج پیدا میکنم . کاور بالش و تشک همیشه می دوزم . هر وقت کهنه شدن دو لایه میدوزم و برای زیر انداز بچه ها استفاده میکنم . تعمیرات یا تغییرات  لباسهامون.  گاهی یه تیکه لباس برا بچه ها می دوزم . شاید بعدا برا خودمم دوختم ولی اگه نشد هم همین کارهایی که گفتم برام دلایل کافیه که چرخ و وسایل خیاطیمو نگه دارم 

سلام من از شلوغی بیزارمولی دخترم خلییییییییییییی وسیله داره تو اتاقش و شلوغغغغغغغغغغ11 سالشهچند ماه ...

سلام خدا قوت که یه خلوت سازی حسابی داشتید . یه سوال چجوری به همسایتون گفتید که اینارو نیاز ندارم و بیا ببر ؟ ناراحت نشد؟ نخواست پولشو بده؟ چون من هیشکی به ذهنم نمیرسه جرات نمیکنم بگم به کسی .حتی خواهرامم خیلی باهاشون راحت نیستم مگه اینکه خودشون از اون شئ خوششون بیاد میگم برای تو باشه .  فروش توی دیوار یا بردن برای خیریه ها انجام دادم تا حالا .